Bardzo ladny elegancki modernik
Ale ja mam propozycje - jak zbudujesz bryłe ale nim urzadzisz otoczenie to ją obroć tak zeby tył był z przodu. Ja nie wiem dlaczego ale twoje tyly nowoczesnych domow są dla mnie duzo fajniejsze niz te przody. Moze dlatego ze juz sie nie przejmujesz jak to bedzie wygladac na fotce i one są troche takie "na luzie"? Jednak jestem pewna ze ten tył tez by wygladal super na foci. Takie eksperymenty z bryła zawsze warto przeprowadzic
No a wnetrza wiadomo.. pastelowa elegancja i ciekawe konstrukcje z MOO. Masz swoj własny styl - nawiasem mowiąć którego w zyciu bym nie podrobiła bo ja lubie "strong" kolory i kontrasty - wiec trafiasz w gust wyrafinowanych odbiorców ktorzy kochaja elegancje i stonowane wnętrza. Ale to juz jest bardzo indywidualna sprawa jakiego koloru sciany ktos bedzie lubił.
W ramach anegdoty - kiedys trafiłam na swoja skradzioną chatę w ktorej wszystkie wnetrza zostaly przerobione na różowo. WSZYSTKO tam było rozowe łacznie z meblami i dywanami.. i to nawet sie paru osobom spodobało..

Czyli co klient w Galerii to lubi coś innego..
@Aericia Jestem pewna ze beda mogli wziaść książkę bo nasza Bobi w zyciu by nie wypuscila domu do Galerii z MOO w srodku nie przetestowawszy tego w grze. Zreszta tak jak kazdy szanujacy sie budowlaniec w Galerii. Te testowanie to jest wlasnie powod dlaczego u mnie na fotce w tle jest wybuch wulkanu z cholernym, brzydkim zadymionym niebem
Ja testowalam a wulkan wybuchl a ja tego nie zauwazylam i wyslalam chate w tym wybuchem z gry do Galerii