Tablica codzienna
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Re: Tablica codzienna
@Aericia
Ari ja teeż omijałam akwaria szerokim łukiem a teraz klne EA ze tylko jedno akwarium jest na wiecej ryb jak jedna. Rybka przechowywana w akwarium zawsze jest swieżutka.. Malo tego jak na akwarium klikniesz to masz opcje "kup rybę".Oprócz tego masz opcje "dodaj rybe" i wtedy pokazuje Ci sie ryba w wyposażeniu - klkasz ją i rybka wedruje do akwarium Chcesz ja mieć z powrotem? Proszę bardzo - znów klikasz na akwarium "wyjmij rybe" i siup juz ja masz w wyposazeniu sima.
Super działa w Sulani gdzie mozesz lowic na sąsiednim brzegu a jak wejdziesz kamera do domu i klikniesz na akwarium to złowiona ryba tam juz wędruje. Na dzis mam upchane w chacie cztery "jedno-rybowe" akwaria bo te wieksze zabiera mi za duzo miejsca w chacie i stoi na podlodze, gdy te małe mozesz postawic na stoliku, blacie czy biurku.
Ari ja teeż omijałam akwaria szerokim łukiem a teraz klne EA ze tylko jedno akwarium jest na wiecej ryb jak jedna. Rybka przechowywana w akwarium zawsze jest swieżutka.. Malo tego jak na akwarium klikniesz to masz opcje "kup rybę".Oprócz tego masz opcje "dodaj rybe" i wtedy pokazuje Ci sie ryba w wyposażeniu - klkasz ją i rybka wedruje do akwarium Chcesz ja mieć z powrotem? Proszę bardzo - znów klikasz na akwarium "wyjmij rybe" i siup juz ja masz w wyposazeniu sima.
Super działa w Sulani gdzie mozesz lowic na sąsiednim brzegu a jak wejdziesz kamera do domu i klikniesz na akwarium to złowiona ryba tam juz wędruje. Na dzis mam upchane w chacie cztery "jedno-rybowe" akwaria bo te wieksze zabiera mi za duzo miejsca w chacie i stoi na podlodze, gdy te małe mozesz postawic na stoliku, blacie czy biurku.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Dzień dobry Matti. Miło, że wpadłeś. Jak widać pomimo koszmarnej sytuacji, nie tracisz wrodzonego optymizmu i poczucia humoru
, którego odrobinkę Ci zazdroszczę.
Zaglądaj jak najczęściej, bo zwłaszcza teraz potrzebujemy pozytywnej energii, aby przetrwać cały ten trudny dla każdego z nas - czas. Ktoś kiedyś powiedział: życie skopało mnie wiele razy, ale za każdym razem dawałem radę się podnieść ... pytanie czy podniosę się i tym razem ?. Czego sobie i nam wszystkim życzę.
P.S Masz rację, większa rodzina budzi mniejsze skojarzenia
Pozdrawiam wirtualnie.

Zaglądaj jak najczęściej, bo zwłaszcza teraz potrzebujemy pozytywnej energii, aby przetrwać cały ten trudny dla każdego z nas - czas. Ktoś kiedyś powiedział: życie skopało mnie wiele razy, ale za każdym razem dawałem radę się podnieść ... pytanie czy podniosę się i tym razem ?. Czego sobie i nam wszystkim życzę.
P.S Masz rację, większa rodzina budzi mniejsze skojarzenia

- kreatora
- Satyryk
No ja sie z Mattim juz witalam i rozmawialam w Galerii wczesniej - więc to nie tak, ze mialam w nosie - no i wiem ze Matti buduje wlasnie domek.
A ja bezczenie sie zareklamuje - no wiadomo - nienawidze focic chatę. Moze kiedys toto pokaze blizej choc blizszy mi sercu przedostani dom bo w nim gram ale i w nim nie zdobyłam sie na zrobienie zdjec.
Ten tiu to sla klientów bo tylko jeden dodatek. I tego by nie było ale coś mi wlazło z Psow i Kotów i za Chiny nie mogłam tego znaleźć, bo sie nie wyswietlało. Wiec sie poddalam iwykorzystalam te Psy i koty ile sie dało.
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false

A ja bezczenie sie zareklamuje - no wiadomo - nienawidze focic chatę. Moze kiedys toto pokaze blizej choc blizszy mi sercu przedostani dom bo w nim gram ale i w nim nie zdobyłam sie na zrobienie zdjec.
Ten tiu to sla klientów bo tylko jeden dodatek. I tego by nie było ale coś mi wlazło z Psow i Kotów i za Chiny nie mogłam tego znaleźć, bo sie nie wyswietlało. Wiec sie poddalam iwykorzystalam te Psy i koty ile sie dało.
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Chwal się dowoli Elu a masz czym jak zawsze. Tak pomyślałem, że w sumie fajnie jest narzucić samemu sobie takie małe wyzwanie w formie - zbuduje domek tylko z użyciem jednego czy dwóch dodatków. Taki temat dała kiedyś nasza kamelia na oficjałce, może fajnie byłoby coś takiego kontynuować.
Cześć kochani, jeszcze żyję.
Fajnie, że wpadłeś Matt.
Chyba teraz trzeba się będzie co jakiś czas meldować. XD
Mnie kaczki w grupie, czy pojedynczo i tak się źle kojarzą.
Śliczny dom Elu, zresztą nowe prace Matta i Marvi też są świetne. Zaserduszkowałam wszystko po tajniacku, bez komentarzy, bo oficjalnie nie ma mnie w Galerii i nie wiem kiedy tam wrócę. Dopadło mnie niechciejstwo totalne, nie gram, nie buduję, nie komentuję na bieżąco, choć oglądam i czytam wszystko. Wybaczcie, to chyba brak dotlenienia mózgu przez siedzenie w domu, bo trudno mi sklecić jakąś logiczną wypowiedź.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka!

Fajnie, że wpadłeś Matt.

Mnie kaczki w grupie, czy pojedynczo i tak się źle kojarzą.

Śliczny dom Elu, zresztą nowe prace Matta i Marvi też są świetne. Zaserduszkowałam wszystko po tajniacku, bez komentarzy, bo oficjalnie nie ma mnie w Galerii i nie wiem kiedy tam wrócę. Dopadło mnie niechciejstwo totalne, nie gram, nie buduję, nie komentuję na bieżąco, choć oglądam i czytam wszystko. Wybaczcie, to chyba brak dotlenienia mózgu przez siedzenie w domu, bo trudno mi sklecić jakąś logiczną wypowiedź.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka!

- Mattoowy
- Budowniczy
- Origin ID: Mattoowy
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie, cieszy mnie, że wszystko u was w porządku ze zdrówkiem, jesteście kochani! Zobaczycie, wszystko będzie git!
Nadrabiam galeriowe zaległości, więc jeśli u kogoś stąd nie byłem, to jeszcze będę.
Też jak Ela się zareklamuje a co mi tam, skoro już tu jestem
Ostatnio wypuściłem 2 domy ale to ten ostatni jest dla mnie lepszy i ładniejszy, ten pierwszy to typowe "minimalistyczne" i kanciaste pudło z nierówną bielą na froncie i nadętą nazwą .
Dobrze, oto Dziki Staw, w którym swoje siedlisko mają kaczuchy i okonie oraz stare gumowce, wszystko okiełznane przez base game modern bryłę. Jakimś cudem udało mi się zrobić jedną fote, bo ja też nie mam reki do obiektywu.
Link do galerii: https://www.ea.com/en-gb/games/the-sims ... 331C484446

Też jak Ela się zareklamuje a co mi tam, skoro już tu jestem

Dobrze, oto Dziki Staw, w którym swoje siedlisko mają kaczuchy i okonie oraz stare gumowce, wszystko okiełznane przez base game modern bryłę. Jakimś cudem udało mi się zrobić jedną fote, bo ja też nie mam reki do obiektywu.
Link do galerii: https://www.ea.com/en-gb/games/the-sims ... 331C484446
@kreatora Elu jaka "czysta" kompozycja bez udziwnień i zbędnych bajerów. Harmonijna bryła, ponadczasowa elegancja dzięki elewacji w tonacji czarno-białej. Przyjemnie się patrzy na dom i jego otoczenie. Na pewno w Galerii ma duże wzięcie.
@Mattoowy Twój projekt to "ciepły" modern. Kubistyczny, ale wcale klocka nie przypomina, dzięki uskokom i fantazyjnemu mostkowi
Zresztą otoczenie domu iście romantyczne. No i oczywiście te urocze kaczuchy!
Dla obu Państwa wielkie brawa i pełen podziw!!!
@Mattoowy Twój projekt to "ciepły" modern. Kubistyczny, ale wcale klocka nie przypomina, dzięki uskokom i fantazyjnemu mostkowi

Dla obu Państwa wielkie brawa i pełen podziw!!!
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Kochani - tak gwoli sprawiedliwości i porządku - myślę, że po to mamy swoje kąciki, by tam pokazywać swoje prace. Tu zajawki szybko odlecą do tyłu - wraz z kolejnymi postami. Może ograniczmy się do zaanonsowania, że coś nowego w kąciku przybyło, bez fotek? Też to anonsowanie gwoli prawdy jest zbędne, bo ja - forumowy niedouk - zaczynam zawsze od zakładki najnowszych postów. Tablicę pozostawmy do spraw "bieżących"... Co wy na to?
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Kapitalna chata Matt! Lece pobrać, dałeś czadu nie pierwszy raz.Byłem tez pod wrażeniem rozwiązań w Twoim hausie dla miasta Simtopia City (np genialne okna w płaskim dachu).
Tak poglądowo i powracając do paralifes (i coby już nie zawalać tematu o tej grze innymi grami) przytoczę pierwszy lepszy filmik opisujący poprzednie najgłośniejsze stracie produktu EA z konkurencja małego studia bo z Paralifes to może być bardzo podobna historia.
Na przykładzie tego co zrobiło malutkie studio można mieć spora nadzieje, że historia tu się powtórzy co oczywiście w tym przypadku mogłoby przy okazji zmotywować także naszego giganta z USA do trochę innego podejścia w temacie, niekoniecznie sparaliżować serie jak to się stało w przypadku SimCity. Zapowiedzi Masse na razie coraz mocniej nas w tym utwierdzają.
Tak poglądowo i powracając do paralifes (i coby już nie zawalać tematu o tej grze innymi grami) przytoczę pierwszy lepszy filmik opisujący poprzednie najgłośniejsze stracie produktu EA z konkurencja małego studia bo z Paralifes to może być bardzo podobna historia.
Na przykładzie tego co zrobiło malutkie studio można mieć spora nadzieje, że historia tu się powtórzy co oczywiście w tym przypadku mogłoby przy okazji zmotywować także naszego giganta z USA do trochę innego podejścia w temacie, niekoniecznie sparaliżować serie jak to się stało w przypadku SimCity. Zapowiedzi Masse na razie coraz mocniej nas w tym utwierdzają.
- Mattoowy
- Budowniczy
- Origin ID: Mattoowy
- Kontakt:
Gram w tą grę, uwielbiam, bardzo mnie odpręża. Przekształciłem swoje miasto na całkowicie ekologiczne - świetna sprawa. Na poczatku postawiłem sobie elektrownię wodną i nie pomyślałem o tym że zbiornik retencyjny zaleje mi osiedle i to przemysłowe, więc było blisko bankructwa
Sim City odeszło w zapomnienie i jeśli EA dalej będzie tak postępywać to Paralives może przejąć pałeczkę od Simsów, bo jak na razie zapowiada się to bardzo obiecująco. Pozdrawiam

Na SimsCommunity znajduje się ciekawy artykuł, który jest odpowiedzią na częste pytania graczy "Jaką paczkę polecacie?", "Która paczka jest najlepsza?" itp.
Jest to dość wyczerpujący przewodnik, mający pomóc graczom w podejmowaniu decyzji na podstawie tego, co lubią, a niekoniecznie tego, co lubią wszyscy inni. Omawia różnicę między rozszerzeniami - dodatkami, pakietami gier i akcesoriami. Autorka artykułu przedstawia pełną listę zalecanych pakietów opartych na zainteresowaniach (np.życie rodzinne, supernatural itd.), stylach budowy (np. rustykalny, industrialny itp.), CAS ( dla przykładu boho, glamour, dla dzieci ..). W artykule tym pokrótce zostały także opisane poszczególne pakiety gry.
Myślę, że warto z tym poradnikiem się zapoznać.
https://simscommunity.info/2020/04/24/t ... uld-i-get/
Jest to dość wyczerpujący przewodnik, mający pomóc graczom w podejmowaniu decyzji na podstawie tego, co lubią, a niekoniecznie tego, co lubią wszyscy inni. Omawia różnicę między rozszerzeniami - dodatkami, pakietami gier i akcesoriami. Autorka artykułu przedstawia pełną listę zalecanych pakietów opartych na zainteresowaniach (np.życie rodzinne, supernatural itd.), stylach budowy (np. rustykalny, industrialny itp.), CAS ( dla przykładu boho, glamour, dla dzieci ..). W artykule tym pokrótce zostały także opisane poszczególne pakiety gry.
Myślę, że warto z tym poradnikiem się zapoznać.
https://simscommunity.info/2020/04/24/t ... uld-i-get/
- kreatora
- Satyryk
No rzeczywiście bardzo szczegółowy artykuł.
Czego nu tam zabrakło to listy irytujących bugów gry nie naprawionych do dzisiaj, specyficznych dla każdego dodatku, pakietu rozgrywki a nawet dla pewnych akcesorii - w moim wypadku to Wielkie pranie z bugiem graficznym i nawalającymi czasem pralkami, czy suszarkami, gdzie jedyna opcja naprawy bugu jest wymiana pralki czy suszarki na nową. O bugach w w dodatku Zostań gwiazdą czy Witaj w pracy juz nawet lepiej nie wspominać. Nie zaliczanie zadań w karierze ekologa i goscie nawiedzjacy chatę bez zaproszenia o ile ma sie pomost z drabinką w dodatku Wyspiarskie życie, nie owocujące roślinki w Instytucie w dodatku Witaj w pracy, czy przestępca który się ulatnia i nigdy nie można go aresztować w karierze dedektywa i tak dalej i tak dalej.. Można długo, bo tych bugów jest mnóstwo.
Najmniej zbugowany jest chyba pakiet przygod w dżungach Selvadorady nie licząc braków w zaopatrzeniu miejscowego marketu, nie pojawiajacych sie sprzedawców i przekleństwa - błogosławieństwa(?) zamiany sima w szkielet które nie wygasa. Na szczęście ten ostatni bug nie dotyczy wszystkich graczy ale pozostałe tu wymienione występują u każdego gracza, są znane od lat i EA wciąż nie może się z nimi uporać.
Czego nu tam zabrakło to listy irytujących bugów gry nie naprawionych do dzisiaj, specyficznych dla każdego dodatku, pakietu rozgrywki a nawet dla pewnych akcesorii - w moim wypadku to Wielkie pranie z bugiem graficznym i nawalającymi czasem pralkami, czy suszarkami, gdzie jedyna opcja naprawy bugu jest wymiana pralki czy suszarki na nową. O bugach w w dodatku Zostań gwiazdą czy Witaj w pracy juz nawet lepiej nie wspominać. Nie zaliczanie zadań w karierze ekologa i goscie nawiedzjacy chatę bez zaproszenia o ile ma sie pomost z drabinką w dodatku Wyspiarskie życie, nie owocujące roślinki w Instytucie w dodatku Witaj w pracy, czy przestępca który się ulatnia i nigdy nie można go aresztować w karierze dedektywa i tak dalej i tak dalej.. Można długo, bo tych bugów jest mnóstwo.
Najmniej zbugowany jest chyba pakiet przygod w dżungach Selvadorady nie licząc braków w zaopatrzeniu miejscowego marketu, nie pojawiajacych sie sprzedawców i przekleństwa - błogosławieństwa(?) zamiany sima w szkielet które nie wygasa. Na szczęście ten ostatni bug nie dotyczy wszystkich graczy ale pozostałe tu wymienione występują u każdego gracza, są znane od lat i EA wciąż nie może się z nimi uporać.
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Wiesz Elu - nie będzie to na temat zawarty w tym wątku, ale przypomniał mi się fragment ksiązki - dziennika podróży Dom Na Zanzibarze Doroty Katende. Gdy kupiła sobie kawałek ziemi na tym Zanzibarze i postawiła dom - postanowiła go wynajmować. Przygotowywała posiłki dla turystów sama. Ale jakie jej było zdziwienie, gdy zaczęli przychodzić do niej okoliczni mieszkańcy - bez zapowiedzi rzecz jasna, i wszystkim, co było do jedzenia częstowali się jak swoim... Okazuje się, że tam nie ma pojęcia prywatnej, osobistej własności - masz coś - to znaczy, że i ja mogę z tego korzystać, albo używać, czy zjeść... Nie pytając nawet. I być może (oczywiście dowcipkuję) - twórcy tego dodatku opierali się na tych zwyczajach, tworząc społeczność na Sulani. Wpraszają się nie zapraszani i częstują - nieproszeni...
A tak na marginesie - pensjonat Doroty działa, i ma się dobrze. Można sobie zarezerwować pobyt i mieć gwarancję dobrej, domowej kuchni i pewność, że się dogadasz na miejscu, bo prowadzi go Polka. I w ogóle polecam gorąco tę książkę - Dom na Zanzibarze
https://www.addicted2travel.pl/2016/02/ ... anzibarze/
http://vanillahouse.info/
Jest też fanpage na fb
https://www.facebook.com/VanillaHouseZanzibar/
Sorry, że pozwoliłam sobie na tę dygresję. Bardzo lubie tę książkę po prostu
A tak na marginesie - pensjonat Doroty działa, i ma się dobrze. Można sobie zarezerwować pobyt i mieć gwarancję dobrej, domowej kuchni i pewność, że się dogadasz na miejscu, bo prowadzi go Polka. I w ogóle polecam gorąco tę książkę - Dom na Zanzibarze
https://www.addicted2travel.pl/2016/02/ ... anzibarze/
http://vanillahouse.info/
Jest też fanpage na fb
https://www.facebook.com/VanillaHouseZanzibar/
Sorry, że pozwoliłam sobie na tę dygresję. Bardzo lubie tę książkę po prostu

- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
@Mattoowy fajnie że pogrywasz w te miacha Mati. Tez to mam ale nie bawiłem się chyba "wieki". Tak pomyslałem,że jakbys miał ochote to możesz wrzuciić jakiś wątek ,może jakieś screeny swoich miast w dziale o inszych grach lub w swoim temacie o tej grze: viewforum.php?f=78 Dałem tam kiedyś wątek o swoich ulubionych pociągach ,Ari dała o wow. fajnie jest czasem tez podzielic sie innymi grami. Cities:Skylines mnie zachwyciło, muzyka, edytor map z realistyka powodzi itd. To jest naprawde piękne tylko że miałem po premierze mniej RAMu i wczytywało mi sie to strasznie długo, chyba dlatego zrezygnowałem ale zachęciłes mnie do tego żeby kiedys sobie znów to odpalić. Bardzo jestem ciekaw jak sie pobawiłes w tej grze. Teraz sie chyba znacznie rozbudowała także o dodatki ja mam tylko podstawkę, cos tam ściagałem ze steama tylko jakies kamienice.
@Wikki to może być dla wielu bardzo przydatne. Tak z perspektywy czasu myślę , że cześć rzeczy, które kupiłem do gry nie są mi do niczego potrzebne i pokuszę się nawet o stwierdzenie, że praktycznie nigdy ich nie używam. Tym bardziej fajnie, że są takie zestawienia choć przydały by sie jakies krótkie recenzje od razu choć w sumie ta funkcje spełniają spisu funkcji danego paku na dole strony.
@kreatora -oj selvadorada czemu ja sie w to nie bawie skoro moim zdaniem to obok wyso chyba najładniejszy światek w TS4 (moim skromnym zdaniem)? Kurcze no po prostu nie wiem :O Chyba gdzies z tyłu głowy mam to, że jakkolwiek piękne i nawet bardziej otwarte (jak wyspy ale i w sumie Selvadorada troche też) byłyby światy do Ts4 to jednak drażni małe pole manewru jeśli chodzi o edytowalnosć otoczenia. Dla mnie to największa bolączka tej odsłony gry choć na pocieszenie mając wiele paków zyskujemy światy na tyle różnorodne, że pobawic sie fajnie -da.
@Alibali ALicja, marzenie -Fajnie byłoby pojechać sobie do tego domu Doroty a właściwie willowego hausu Doroty, parafrazując jego nazwę
Pięknie tam.
@Wikki to może być dla wielu bardzo przydatne. Tak z perspektywy czasu myślę , że cześć rzeczy, które kupiłem do gry nie są mi do niczego potrzebne i pokuszę się nawet o stwierdzenie, że praktycznie nigdy ich nie używam. Tym bardziej fajnie, że są takie zestawienia choć przydały by sie jakies krótkie recenzje od razu choć w sumie ta funkcje spełniają spisu funkcji danego paku na dole strony.
@kreatora -oj selvadorada czemu ja sie w to nie bawie skoro moim zdaniem to obok wyso chyba najładniejszy światek w TS4 (moim skromnym zdaniem)? Kurcze no po prostu nie wiem :O Chyba gdzies z tyłu głowy mam to, że jakkolwiek piękne i nawet bardziej otwarte (jak wyspy ale i w sumie Selvadorada troche też) byłyby światy do Ts4 to jednak drażni małe pole manewru jeśli chodzi o edytowalnosć otoczenia. Dla mnie to największa bolączka tej odsłony gry choć na pocieszenie mając wiele paków zyskujemy światy na tyle różnorodne, że pobawic sie fajnie -da.
@Alibali ALicja, marzenie -Fajnie byłoby pojechać sobie do tego domu Doroty a właściwie willowego hausu Doroty, parafrazując jego nazwę

- kreatora
- Satyryk
@Aericia
Zdaje sie ze nie tylko dzisiaj czat nie działa - dlatego tutaj piszę sorry Alutku, ze znowu tu smiece - ale zaczynaja szwankowac odsylacze do nicków
https://thesimsforum.pl/viewtopic.php?p ... 0e4#p10385
Zdaje sie ze nie tylko dzisiaj czat nie działa - dlatego tutaj piszę sorry Alutku, ze znowu tu smiece - ale zaczynaja szwankowac odsylacze do nicków
https://thesimsforum.pl/viewtopic.php?p ... 0e4#p10385
Witajcie kochani! Mam nadzieję,że wszyscy jesteście zdrowi. Co za paskudny rok się nam trafił to aż szkoda słów. Aż mam ochotę przewinąć taśmę z powrotem do 2019...Jak nie pożary to pandemia...Mam nadzieję, że opanują wreszcie tego wirusa. Niedawno czytałam taką książkę "Co nas (nie) zabije" , w której autorka opisuje wszystkie znane epidemie na przestrzeni wieków i trochę ze spokojem stwierdziłam,że jak dawniej ludzie dawali sobie rade z dżumą, cholerą czy hiszpanką to i my teraz w XXI wieku musimy dać sobie rade z koronawirusem. Wszak medycyna poszła do przodu prawda? (Tylko myślenie niektórych osób jakby utknęło w średniowieczu...)
Ja niestety w ten trudny czas pracuje i nawet nadgodziny nam dorzucono. Niestety, firma handlująca RTV...Jest sprzedaż to trzeba pracować...A tu pogoda coraz piękniejsza, aż chciałoby się poleniuchować chociażby na własnej działce bo o wyjazdach nawet nie marzę
Ja niestety w ten trudny czas pracuje i nawet nadgodziny nam dorzucono. Niestety, firma handlująca RTV...Jest sprzedaż to trzeba pracować...A tu pogoda coraz piękniejsza, aż chciałoby się poleniuchować chociażby na własnej działce bo o wyjazdach nawet nie marzę

W ramach ciekawostek podam, że na Twietterze jest strona, która się nazywa ShowUsYourBuilds. Na stronie tej różni twórcy The Sims 4 umieszczają zajawki swoich prac - parceli, pokoi, czasem ludzików oraz odnośniki, gdzie prace te można znaleźć.
Jeżeli ktoś szuka np. inspiracji, wymarzonego domu, czy zwyczajnie zechce pooglądać, co jest na topie - proszę oto link:
https://twitter.com/hashtag/ShowUsYourB ... htag_click
Jeżeli ktoś szuka np. inspiracji, wymarzonego domu, czy zwyczajnie zechce pooglądać, co jest na topie - proszę oto link:
https://twitter.com/hashtag/ShowUsYourB ... htag_click