No ja nie mogę! Kropesiu, sama chciałabym mieć takie ciuszki, w jakie ubrałaś mojego avka! A już ta seksowna bielizna, to ho ho! Bardzo mnie się podobi moja odchudzona wersja. Co prawda sama też troszkę schudłam od czasu umieszczenia tego avka w galerii, alke nie aż tak, by się pochwalić nowym lookiem
Miło mi, że skorzystałaś coś z mojej wiedzy cecowej, ale myślę, że uczeń dawno przerósł mistrza (to tylko takie sformułowanie, bo za miszcza wcale się nie uważam).
Facet jest świetny w obu odsłonach, podoba mi się jednak bardziej w wersji cecowej (mówiłam ci o mojej awersji do oczu made by EA, i te plastikowe oczy właśnie mnie odrzucają w wersji bez cece)
Elusiu - napisałaś o tym, że nie ma takiego morza w grze. I jest to kopiuj wklej.
Elu - to jest bardziej złożona praca. Trzeba pobrać ileś tam tych plików tła, i potem wymieniać za każdym razem przy kolejnym ciuchu. Bo w grze naraz może być tylko jedno tło. Robisz serię fotek z pozami, zapisujesz, wychodzisz z gry, wybierasz najlepsze ujęcie z folderu zrzutów, wyrzucasz zbędne fotki, wymieniasz tło w folderze Mods na nowe, do nowej stylizacji, i zabawa od początku. Dlatego podziwiam i doceniam mrówczą pracę Kropesi. Tym bardziej doceniam, zważywszy moje wrodzone lenistwo

Gdy robiłam sesję swoim Simom - wszystkie ciuchy obleciałam na jednym tle