Przepaszam za omijanie twojego kacika ostatnio. A duzo mnie ominęlo widzę. Wszystkie twoje prace mają dwie wspolne cechy - elegancję i urodę. Nie wazne czy to pracownia artysty czy sypialnia czy tak jak wyzej łazienka.

Dobór dekoracji i kolorów to poziom mistrzowski i dawno juz powinnaś zmienic nazwę tego kącika na bardziej odpowiednią taką jak "Interior design. Bobi studio" czy podobna.
Pomysł z muralem jest świetny! Wygląda to cudnie

PS
Takie pytanie - dawno już mnie kusiło wykorzystanie murali w domach wysylanych do Galerii ale obawiałam się, ze tak jak w wypadku niektorych obiektów typu rakieta to sie nie zapsiuje jako zrobiony obiekt. Tak jest gdy obiekt musi miec dodana pracę sima by zaistniał - vide rakieta. A murali w debug nie ma. Chyba. A może sie myle i są murale w debug tak jak są rzexby ze stołu stolarskiego? Chociaz te rzeźby czasem sie objawiaja w grze jako rzeźba a czasem jak klocek drzewa nieobrobiony, Rakieta zawsze sie pojawia w gzre po pobraniu parceli nawet gdy jest zapisana na parceli jako gotowa w postaci sterty paczek. Czy postawiłas te łazienke na parceli z biblioteki po zapisaniu jej i czy dalej byl w niej mural, czy tylko miejsce na mural?