Teraz pytanie, bo wiem, że to znany bug, który był już naprawiany, ale widać wrócił, obiło mi się o oczy na necie, że ktoś zainstalował kilka dodatków i wtedy mu się animacja rozwaliła. Są tacy co grają karierą lekarza, zakładam, że mnóstwo, i ta maszyna nie wiesza się TYLKO przy porodach, ale ogólnie. Ja tą animację poprawną widziałam kiedyś na necie i do tej pory uważam, że jest słodka, to właściwie główny powód dla którego ten dodatek kupiłam, przez te porody. Mnie najbardziej kręcą dodatki związane ze zwierzakami i relacjami między Simowymi, usprawnienia życia codziennego i jeszcze żeby było duuużo obiektów, a najlepiej, żeby było miasto nowe. Także wymagania mam

A teraz fakty, mam grę instalowaną na dwóch platformach, ze względu na ceny. Na Steamie mam podstawkę, Psy i Koty, Mój pierwszy zwierzak, Być Rodzicem. A na Originie mam jeszcze Wiejską Sielankę i dziś kupione Witaj w Pracy. Finito, to wszystko. Mody jakie mam to MCCC, skórki nie defaultowe i znane wszystkim i lubiane mody teksturowe k-hippie-k 101-707.
O i dziś była jakaś aktualizacja, może ona namieszała z grą i/lub modem MCCC, bo tylko to mi do głowy przychodzi. Wiecie, czy to Steam, czy to Origin, zawsze któreś mi tą grę będzie aktualizowało na bieżąco. A to było tak, że najpierw Steam mi pobrał aktualizację, a Origin potem doinstalował dodatek nowy. Boję się sprawdzania spójności plików, bo mam tak podzieloną tą grę, że nie wiem co to by było, czy czasem nie skasują mi się dodatki.