Kącik urodzinowy!
- SimsoweAnime
- Felietonista
- Origin ID: SimsoweAnime
Re: Kącik urodzinowy!
@bobas52 i @Alibali bardzo dziękuję za te piękne słowa! Ściskam Was bardzo mocno!! 

@SimsoweAnime - Kasiu, bardzo spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe

@kreatora O paczcie Państwo kto ma dzisiaj swoje święto!
Wszystkiego najlepszego Elu! Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, jak najmniej bugów, samych sukcesów, dużo radości i żeby simowanie dostarczało Ci nadal dużo frajdy!
Wszystkiego najlepszego Elu! Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, jak najmniej bugów, samych sukcesów, dużo radości i żeby simowanie dostarczało Ci nadal dużo frajdy!

@kreatora Elu, życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrowia, uśmiechu na co dzień i radości z simowania.

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Elu, przegapiłam!
Sto lat szczęścia w zdrowiu. To ci jest teraz najbardziej potrzebne. Spokoju i pogody ducha masz aż nadto, ale też nie omieszkam dorzucić do życzeń. O wszystkiego, co najlepsze!
Sto lat szczęścia w zdrowiu. To ci jest teraz najbardziej potrzebne. Spokoju i pogody ducha masz aż nadto, ale też nie omieszkam dorzucić do życzeń. O wszystkiego, co najlepsze!
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Pieknie dziekujeza wszyskie urocze i miłe życzenia @bobas52
@Marvi
@Kropka
@Ktosik
@SimDels
@Alibali
- nie spoxniłas sie Alutku - sama sie zawsze spoźniam bardziej, więc takie spóźnienie to żadne spóźnienie. Gdybys mi wysłała pocztówke to bym ja dostała za 2 tygodniie jesli wcale, wiec od tej polskiej poczty jesteś wciąż 2 razy lepsza kochana Alu 

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- SimsoweAnime
- Felietonista
- Origin ID: SimsoweAnime
Dziękuję @SimDels i @Ktosik
A Tobie @kreatora spóźnione ale ważne że są! Najlepszego i oby uśmiech nigdy nie schodził Ci z twarzyczki!

A Tobie @kreatora spóźnione ale ważne że są! Najlepszego i oby uśmiech nigdy nie schodził Ci z twarzyczki!

- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo zdrowia dla
- Eli @kreatora - spóźnione, ale szczere. Biję się w piersi, zawieruszyłam się gdzieś w sierpniu i nieuważnie przeglądałam forum... Niech Ci się Elu darzy jak najlepiej i według Twoich pragnień i chęci.
- Ari @Aericia - mniej spóźnione, bo tylko o jeden dzień, ale równie szczere! Spokoju ducha i wszystkiego, czego tylko sobie zapragniesz.
- Eli @kreatora - spóźnione, ale szczere. Biję się w piersi, zawieruszyłam się gdzieś w sierpniu i nieuważnie przeglądałam forum... Niech Ci się Elu darzy jak najlepiej i według Twoich pragnień i chęci.
- Ari @Aericia - mniej spóźnione, bo tylko o jeden dzień, ale równie szczere! Spokoju ducha i wszystkiego, czego tylko sobie zapragniesz.
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
@Aericia

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Młodzieżowej przedstawicielce graczy z naszego forum a dokładniej @Karo_Min w dniu urodzin:
zdrowia, szczęścia, pomyślności w nowym domostwie, pociechy z pociech i wszystkiego czego sama pragniesz

zdrowia, szczęścia, pomyślności w nowym domostwie, pociechy z pociech i wszystkiego czego sama pragniesz