Tablica codzienna
- Agusiamal
- Administrator
- Origin ID: agusiamal
Tablica codzienna
Ciekawa jestem, czy coś z tego wyjdzie... Tylko ten jeden temat. Możemy wpisywać wszystko, co normalnie wpisywalibyśmy na aktywności. Np.:
Sory, że jestem nieobecna. Już kiedyś próbowałam trzymać wiele srok za ogon i nie skończyło się najlepiej. Na forum jestem regularnie, staram się czuwać nad jego aspektem technicznym ale na więcej na razie nie mam siły. Na razie tyle. Uciekam do pracy. Pa
Sory, że jestem nieobecna. Już kiedyś próbowałam trzymać wiele srok za ogon i nie skończyło się najlepiej. Na forum jestem regularnie, staram się czuwać nad jego aspektem technicznym ale na więcej na razie nie mam siły. Na razie tyle. Uciekam do pracy. Pa
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
No to testujemy Pozdrowionka Agu bardzo ciekawy pomysł ,mysle że bardzo przydatny. Dzięki za to i hiperprzyjemnego dnia Tobie i wszystkim
Edit: Się rozpędziłem ale najpierw zapytam-to miałby być jeden temat wspólny czy osobny dla każdego?
Edit: Się rozpędziłem ale najpierw zapytam-to miałby być jeden temat wspólny czy osobny dla każdego?
Czyli jest to coś na zasadzie shoutboxa czy coś:)? Takie pogadanko o wszystkim i niczym?
ps: nie widzę sensu każdego tematu osobno, bardziej jeden wspólny chyba
ps: nie widzę sensu każdego tematu osobno, bardziej jeden wspólny chyba
Ostatnio zmieniony czwartek 14 cze 2018, 12:59 przez severuska, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajny pomysł, również życzę miłego weekend i żebyście (w przeciwieństwie do mnie niestety) wypoczęli na rzyszły tydzień
- Aericia
- Administrator
- Origin ID: ukyojin
Kochani, przecuztałam historyjki Bobi i Tokusy - jak zawsze poziom hard! Postaram się skomentować jak najszybciej ale na razie mam gościa w domu i trochę brak czasu żeby przysiąść. Obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie!
Rozgrzeszam! Za gościu to przecież wybaczę Ale nie gonię, w końcu sama męczyłam tego apdejta wieki.
- Fredra
- Miłośnik zwierząt
- Origin ID: granatoweszklo
- Kontakt:
Cześć misie patysie, nadal was kocham i przepraszam, że nie ma mnie na forum. Nie umiem ostatnio w interakcje międzyludzkie. Gwarantuje, że poczytuje i oglądam wszystko co wstawiacie. Chciałabym być mniej łajzowata w społeczeństwo ale nie wyszło
Jeszcze kiedyś mi przejdzie, na razie jestem z wami duchem :*
Jeszcze kiedyś mi przejdzie, na razie jestem z wami duchem :*
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
No to zupełnie tak jak Gabi, która tez ma okres wstrętu nie tylko do słowa pisanego ale i simsów niestety też, Jednak Gabi tak jak Ty jest tu dość czędto "duchem" Moze sie w końcu obie przełąmiecie XD - zanim te forum zemrze ...
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Nie tylko udzielę rozgrzeszenia, ale nawet pokuty nie zadam , bo sama miewam takie dni, w których wołami nikt by mnie nie zaciągnął do gry czy komentowania ... wtedy najczęściej szukam antidotum na : zniechęcenie, lenistwo, zagubienie, apatię (niepotrzebne skreślić) zajmując się prozaicznymi zajęciami jak czytanie książek lub spotkanie z koleżankami. Każdemu jest potrzebny czasami taki reset, aby potem lepiej funkcjonować. Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla wszystkich.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Ojej KLOCKI ! W dzieciństwie miałem hopla na punkcuie budowania (dlatego skusiłem sie kiedyś na grę Trainz ,która mnie olsniła następnie SimCity i jakis czas później na sims2..).Mój pokój dzieckowy był wieczną makietą na przemian z wielkim miastem z klocków lub światem do ciapągów zabawkowych (potem modelarskich) a jak sobie przypomne minę mamy kiedy zastanawiała sie jak zadac mi pytanie o to czy nie mógłbym tego raz na "ruski rok" posprzątac ... to chciałbym do tych czasów na chwile wrócić
Bardzo fajne śmieszne porównanie na tym obrazku W sumie adekwatne choć ja wole budować domki ewentualnie traktować "lalki" jak aktorów i testerów tych domków (czyli w sumie i tak to samo jak zwał tak zwał) . Coby nie powiedziec bombowo , że ktoś kiedys wpadł na taki koncept gry, ciekawe kiedy (wreszcie) pojawi sie jakas gra mocno podobna od inszego wydawcy (coby przy okazji uzdrowić rynek i podejście do klienta).
Pozdrówki równiez Tobie i wszystkim. Cos dłubie ale pochwale sie nieco później o ile coś z tego wyjdzie
Bardzo fajne śmieszne porównanie na tym obrazku W sumie adekwatne choć ja wole budować domki ewentualnie traktować "lalki" jak aktorów i testerów tych domków (czyli w sumie i tak to samo jak zwał tak zwał) . Coby nie powiedziec bombowo , że ktoś kiedys wpadł na taki koncept gry, ciekawe kiedy (wreszcie) pojawi sie jakas gra mocno podobna od inszego wydawcy (coby przy okazji uzdrowić rynek i podejście do klienta).
Pozdrówki równiez Tobie i wszystkim. Cos dłubie ale pochwale sie nieco później o ile coś z tego wyjdzie
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Takie cos u mnie w ogrodzie spadło. Słabo widac w grze bardziej było widoczne ale widac krople na lisciach wiszące - to koncówka bo za pózno zauważyłam, Wczesniej wiecej było tych kropli.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Pewnie aktualka zamieszała ,odejrzewam że z dodatkiem w ten dzień padałby deszcz ,oddzielnie zrobiono kapki z roślin. Ciekawe czy to zostanie czy "naprawią" tym, którzy zostaną jeszcze przez jakis czas lub cały czas nez dodatku
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Coś tam zmontowałem, Windenburg - po polsku pewnie byłoby Wietrzyno Pomorskie , Wiatrobark czy cos takiego . Ujęcia Simholic.
Jedno jest pewnie-nigdy więcej neta z playa never :S Chyba,że chcemy wrzucać 5-6 minut filmu 5-6 godzin na YT
Jedno jest pewnie-nigdy więcej neta z playa never :S Chyba,że chcemy wrzucać 5-6 minut filmu 5-6 godzin na YT
Ostatnio zmieniony piątek 22 cze 2018, 13:24 przez SimDels, łącznie zmieniany 1 raz.
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Windenburg w zimowej szacie jest po prostu magiczny. Owszem brakuje mi sopli lodu ... ale nie ma co wybrzydzać i skupiać się na detalach. Obojętne czy szklanka będzie w połowie pusta czy w połowie pełna, ważne że jest co pić
- Katel
- Budowniczy
- Origin ID: Katel
A ja pozdrawiam Was ze szpitalnego wyrka i z nadzieją, że po weekendzie dorwę się już do swojego normalnego sprzętu, bo telefon to ani do pisania ani do niczego, i wezmę się w końcu za urządzanie domku z wyzwania. Pięknej soboty i niedzieli życzę
W przerwach między budową a budową bawię się tak: https://www.wattpad.com/user/Kami-Kate