Ten domek tez by tu tez nie zaisniał dłuuugo gdyby nie moja przyjaciólka Olivka, której się chciało postawic tą chatę w grze i trodzeczkę obfocić. Focila to co jej się najbardziej spodobalo , wiec musicie na słowo uwierzyć ze reszta tez jest w miarę przyzwoita - mnie sie przynajmniej bardzo podoba.
Chata byla budowana w grze i zmieniana razy 100 albo i wiecej dopóki nie zbuntował sie Peter, ktory cały czas podczas budowy cierpliwie tkwil na rybach.. ale moczenie się w wannie przez dobe juz oprotestowal - 20 razy zmieniałam wystrój tej łazienki . Zdrajca komp sie z nim zdolidaryzowal i wypirzyl mnie i z tej lazienki i z gry. Pięterko dokanczalam potem z edytu miasta i raczej w pospiechu XD Ale Lazienka na pieterku według mnie tam mi fajnie wyszla - nowy model w moich łazienkach ! - chyba minęłam sie z powolaniemi nie zostając hydraulikiem. I tak to bardzo z grubsza wygląda
Edit: na dzis zdjecia gorsze bo raz ze moje , a dwa ze w nocy robione, tak mi wyszlo bo w nocy panowie zladowali w Selvadoradzie . Alinki zhdieciawycięlo z imguru XD Pieterko i łazienka na pieterku W sumie sa tam trzy sypialnie i trzy łazienki. Za luksusy robi basen -w końcu to domek urlopowy ... ale szafa z Windenburga jest . Ze wzgledu na Vica Aerici , bo i on w tym domku mieszkał.
Link do Gallerii

https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... 30CC7221F9