@kreatora - Elu, takie słowa u ciebie??? TOBIE się grać odechciało? Co się stało takiego, że osobę o największej sile napędowej na forum, grającą i budującą niezmordowanie od samego początku istnienia simsów - nagle gra znudziła???? Może to tylko chwilowa, jesienna chandra? Nie mów, że granie cię znudziło, bo ja miałam nadzieję, że znów zaczniesz pisać. Zawsze masz tyle pomysłów. Może ta cisza na forum tak cię zniechęciła? To aż dziwne - bo nagle wszyscy zamilkli - Gabi, Perci, Marvi, Kropesia... Uaktywniła się za to Agusia, co mnie bardzo ucieszyło. Oby na dłużej. I chyba Gabi wróciła na dłużej

Ja jestem po serii wizyt u lekarzy, i chwilowo mam przestój (wreszcie) w tym temacie, więc obiecuję więcej bywać na forum, i coś może wyskrobać.
Uwolnienie toddlersów to na pewno jest duży krok, bo denerwujące było "przyklejenie" malucha do kołyski jak przedmiotu. Wpadli na ten pomysł teraz czy to było celowe (przypuszczam, że to ostatnie raczej). I pewnie jak zaczniesz znów pisać o znudzeniu, to wyciągną kolejnego asa z rękawa - elfiki

No więc nie wiem już, czy powinnaś marudzić, czy nie