@Vellamo91 - pięknie opowiedziałaś historię swojej rodzinki. Mogę sobie wyobrazić jej losy, choć nie znam Muminków (!) - To znaczy - widziałam czasami jakiś fragment, ale gdy ta bajka królowała w naszej telewizji - moje dzieci już były poza bajkowym okresem.
Wiem, że Muminki są kultową bajką skandynawską, na równi chyba z Pippi

Klimaty skandynawskie nie są mi obce, trochę filmów jednak trafiło na nasze ekrany, a ja z wielką sympatią wspominam prześmieszną duńską wieloodcinkową komedię o Gangu Olsena. A z dzieciństwa - Dzieci z Bullerbyn
Gdy wiemy coś o konkretnej rodzince - - z większą sympatią przyjmujemy ją do simowej społeczności. Więc na pewno nasi forumowicze przygarną ją do już istniejących, stworzonych do naszego wspólnego miasta. Nie dla mnie miała być ta rodzina, tylko właśnie dla społeczności Simburga. Zapomniałam ci przypomnieć, byś oznaczyła ją hasztagiem simtopiacity3, aby łatwiej było ją odszukać w odmętach galerii

Nie doczytałaś warunków postawionych na początku naszej zabawy - domy i simy do tych domów miały być bez cece

Więc całe szczęście, że stworzyłaś swoją rodzinkę właśnie bez cece
Te Simy, które tworzę i pokazuję w moim kąciku są do mojego użytku - nie do Simburga. Ale podaję linki (czasami), aby ktoś mając ochotę na mojego sima mógł go sobie odtworzyć w grze.