Kat wkracza do akcji
- Kat
- Roznosiciel kawy
Kat wkracza do akcji
Zarejestrowałem się tu jakiś czas temu, ale nie przywitałem się, więc nadrabiam zaległości. Nazywam się Wojtek, ale zwą mnie Kat. Skąd Kat się wziął to ja nie wiem. Jest kilka teorii, ale nie wiem, czy którakolwiek jest prawdziwa. Rozczarowany "czwórką" zostałem przy "trójce". Mam sporo roboty na głowie i nie mam przeważnie czasu, ale raz na jakiś czas zajrzę. Pozdrawiam!
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Witaj w naszej skromnej społeczności, fajnie, że wkraczasz do akcji
Mam nadzieje, że pokażesz swoją zabawę (rozgrywkę czy tworzenie czegokolwiek np.w Trójce).
Dobrej zabawy Wojtku

Dobrej zabawy Wojtku

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Oooo, widzę, że kolejny "trójkowicz" - mi też humor poprawia trójka, gdy już mnie wystarczająco zemdli czwórka. Ale znajdziesz tu także hardcorowsów grających dwójką 
Witaj na pokładzie
Aaa- mam na imię Alicja, w trójce bardziej gram niż buduję - odwrotnie w czwórce, gdzie w zasadzie poprzestaję na tworzeniu Simów obiecując sobie, że TERAZ to sobie pogram. Do następnego Sima 
Gram z zawartością zmodyfikowaną.

Witaj na pokładzie

Gram z zawartością zmodyfikowaną.
Cześć @Kat
Witam ciepło i pozdrawiam "starego" znajomego.
Baw się dobrze Wojtku. 
Witam ciepło i pozdrawiam "starego" znajomego.

- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Cześć Kat - troche latek minęło
Jest opcja, że ktoś jeszcze z Create tu sie pojawi? Daj dziewczynom znać ( jesli Create jeszcze w ogóle istnieje), ze w razie czego zapraszamy

Jest opcja, że ktoś jeszcze z Create tu sie pojawi? Daj dziewczynom znać ( jesli Create jeszcze w ogóle istnieje), ze w razie czego zapraszamy

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Witaj Kat, fajnie że przybywasz i wkraczasz do akcji.
Baw się dobrze. 

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- Kat
- Roznosiciel kawy
Dzięki za miłe przyjęcie. Raz na jakiś czas zajrzę, ale raczej nie za często, bo ponad półtora etatu w szkole + wychowawstwo to twardy orzech do zgryzienia. Po prostu nie mam czasu. Po robocie nie wiem jak się nazywam, padam na pysk, nic mi się nie chce, a robota czeka... Tak czy siak. Do następnego!
Hej, Kat! 
Fajnie, że są tu miłośnicy (bardzo zresztą sympatyczni, jak się okazało) różnych odsłon gry.

Fajnie, że są tu miłośnicy (bardzo zresztą sympatyczni, jak się okazało) różnych odsłon gry.
Witam serdecznie na naszym Forum 
Mam nadzieję, że w wolnych chwilach (obyś miał ich jak najwięcej) zajrzysz tutaj, podzielisz się swoją twórczością, podsuniesz jakieś pomysły, przedstawisz opinie. Życzę dobrej zabawy i przesyłam moc pozdrowień

Mam nadzieję, że w wolnych chwilach (obyś miał ich jak najwięcej) zajrzysz tutaj, podzielisz się swoją twórczością, podsuniesz jakieś pomysły, przedstawisz opinie. Życzę dobrej zabawy i przesyłam moc pozdrowień

- SimsoweAnime
- Felietonista
- Origin ID: SimsoweAnime
Witaj @Kat !
Też zdarza mi się, że na forum zaglądam rzadko jednak z innych względów. Mam jednak nadzieję, że nawet jak wpadniesz na chwilę to relaks Ci trochę wpłynie
Nie planowałam tego rymu, samo mi tak wyszło
Też zdarza mi się, że na forum zaglądam rzadko jednak z innych względów. Mam jednak nadzieję, że nawet jak wpadniesz na chwilę to relaks Ci trochę wpłynie

Nie planowałam tego rymu, samo mi tak wyszło