Nie miałam możliwości wcześniej skomentować ostatniego domu, bo Galeria broniła mi do niego dostępu, niczym Rejtan.
Teraz zanim coś napiszę o jakiejś pracy, muszę ją bardzo dokładnie obejrzeć w grze, bo jak każdy przyszły nabywca zwracam uwagę na funkcjonalność oraz aranżację wnętrza.
Przyzwyczaiłam się do tego, że Twoje domy są grywalne i nie przeładowane mnóstwem wszelkich zbędnych sprzętów. W przestrzeni dominuje minimalizm i dzięki temu nie cierpi na tym komfort.
Poza tym każdy z domowników ma swoje cztery kąty, w których może poczuć się jak u siebie. Dzięki temu łatwiej jest stworzyć i zadbać o wspólną przestrzeń, która ma reprezentacyjny charakter, jak choćby aneks kuchenny w połączeniu z salonem.
Poza sypialnią pod gwiazdami, która posiada ten dodatkowy walor, że można się w niej poczuć prawie jak w planetarium:
podoba mi się klimatyczna sypialnia umiejscowiona na parterze:
Zauroczył mnie także tarasik na dachu budynku.
oraz szklarnia,której chociaż nie sfotografowałam, ale za to miałam wrażenie przebywania w ulubionej palmiarni

.
Wpuszczeni do środka światła dzięki wysokim oknom dodało lekkości całemu budynkowi i sprawiło, że pomieszczenia wydały się wyższe.
Swoboda i wygoda oto główne walory tego budynku