Ogromnie Wam dziękuję!
Elu - ogromne że chciało ci sie zajrzeć też tam. Uśmiecham sie jak czytam że moje meblowanie się udało itd bo to taka improwizacja dla zachowania zasady ale napewno przychodzi mi łatwiej meblowanie takich przestrzeni z wieloma oknami niż z większa ilościa ścian

Ogromne dzięki, dla mnie też jakby cześć tego wystroju to widoki więc kombinacjami z wysokością zapewniam sobie poniekąd lenistwo od długiego łamania sobie głowy tym co lubie mniej niż to pierwsze czyli budowanie więc tym,badziej super, że to sie jednak może podobac

Dzięki! <3
Ali - Faktycznie chciałem by to ostatnie to był taki mały kwartał miejski dlatego na tyle sa jeszcze te małe budynki udające styl kolonialnyale jednocześnie może to być taki nowy kicz udający stare

Galerie kojarzę choc niestety w Wrocławiu byłem dawno ,krótko i chyba tylko 2 razy. W przypadku tego miasta to plombowanie i wariacje neohistoryczne z oryginałami zachowanymi i odbudowanymi tworza świetną całość i mozaikę bardzo mi się tam podobało bo jest tam chyba wszystko czego można u nas w architekjturze poszukać no i oczywiście zabytki w iście wielkomiejskim stylu czyli coś co Delsy lubia najbardziej

. Za meblowanie trójkowej willi podziwiam też ogromnie i ciekawy jestem bardzo co tam jeszcze wydziabiesz

<3
Gabi - moje "filmowanie" to totalna improwizacja (podobnie jakmeblowanie) więc dzięki tym bardziej że to sie jakos mogło podobać

Przesuwam kamere w te i wewte i z pół godziny wycinam w końcu minute czy dwie ale faktycznie da sie w ten sposób pokazac jakby troche więcej. Długo zastanawiałem się nad muzyka w końcu poszła i tak niewłaściwa konwersja dzwięku przez pośpiech ale nawet chyba aż tak w uszy nie razi mam nadzieję. Serdeczne dzięki! <3