Dlaczego miałaby Cię utłuc ? Bardzo ładny i wesoły szyldzik

Jeszcze nie sprawdziłam w grze tych foci - jutro to zrobię i penie jakis sobie zatrzymam
P.S Muszę Cię sprostować - te gifty dostałam od EA Polska za to co pisalam u nich i chyba na USA EA Help też. Crinrit mi napisała ze jesli jestem dwujezyczna powinnam być i tu i tam. bo dobrze miec kogos kto potrafi szukac odpowiedzi a pytania na obu stronach. Polscy gracze sa wręcz specjalistami od problemów z Origin i chyba są w tym lepsi od amekańskich - szczegolnie Ci co grają w Baterfield . Z Origin bowiem maja do czynienia wszyscy klienci EA niezaleznie w co grają.
EA Help to tez społeczność graczy - tyko takich co sie bawią w badania gier pod kątem bugów i błedow.
Czesto maja ci gracze duzo wieksza wiedze od pracowników EA w tych tematach - w końcu testuja te gry po pare godzin dziennie. . Ich zadaniem wiec jest te bugi wyłapywać i musza umiec odróznić co jest prawdziwym bugiem gry a co jest bledem,czesto łatwym do naprawy - jak sie wie jak - powstalym z powodu jakosci komputera , bledów konfiguracyjnych Windowsa ktorch gracz sie dorobił , bo na przyklad nie aktualizowal tego Windowsa, nie wymienial sterownikow graficznych i.t.p., ma nieaktualne CC, czy mody- no to jest standart z tymi nieaktualnymi modami - po kazdej aktylizacji wrzask sie niesie pod niebiosa graczy ze nagle gra sie zepsula , bo to napewno wstrętna EA spieprzła aktualizacje . jego przeciez sliczniusie mody NIE MOGŁY tego zepsuć!!!
Czyli spojrzenie na te problemy zmienia sie diametralnie jesli jestes w środku nich.Wczoraj mialam do czynienia z graczem ktory sie pienil ak mydło marki jeleń, bo mu gra nie chciala sie właczyc na scalaku Intela.Amerykanin XD "Gra co kosztuje tyle dolarow MUSI przeciez chodzic na jego komputerze bo Minicraft czy jakos tam mu chodzil" ! Zadne argument do gościa nie docierały. Inna sprawa, ze tak na moje mal 9 lat XD
Bugow o dziwo nie ma zbyt wiele tych prawdziwych i te zbieraja pracownicy EA - jak juz jest pewnosc, ze o nie sprzet, nie softwer w gracza komputerze jest winien - w 99.9 % przypadkow to komp gracza jest winien . to leci pietro wyzej do dzialu technicznego EA ktorzy probuja ten bug odtworzyc na wlasnych komputerach,
Naprawde wcale sie nie dziwie ze nie ma drugiej takiej gry tego typu. Ta gra jest tak czuła na błedy Windsowa , za na dzis juz niekiedy po pierwszych objawach widac ze u klienta zglaszajacego "bug gry" ten jego Windows ma problem XD