No dobra ale do sedna, dom, który chce pokazać budowałam strasznie długo. Początkowo miał być jedenpoziom z wszystkie spypialnie na dole, potem miał być w kształt litera U, ale ostatecznie został kształt coś na podobe H . Za simy, które pojawiają sie na zdjęciach przepraszam ale nie chciało mi sie już ich wyganiać.
Dom ma bardzo prosta bryła, i robiłam co mogłam by nie był aż takim klocem
W przedpokoju jakoś dużo nie ma kwiaty, akwarium, nagroda za uzbieranie kolekcji pióra którego nigdzie indziej nie mogłam upchać, spania dla koty i drapak- czyli krótko mówiąc to co nie mieściło sie w pozostałych pokojach Kuchnia z jadalnia Łazienka dla gości i simy, którym nie chce się iść na góre Salon, z kącikiem do czytania książki i miejscem dla zwierzaki Korytarz na piętrze Sypialnia 1 z osobna łazienka Sypialnia 2 z osobna łazienka Sypialnia 3 z osobna łazienka "szklarnia" która jest dokładnym przykładem przysłów "jak się nie ma co się chce, to sie chcę co się ma" i " potrzeba matką wynalzków". Dodatku Spotkajmy sie i nie mam i nie miałam jak zrobić szklanego dachu a przez to , że dom jest na fundamentach to dach musi być podniesiony. Bluszcz tez nie mam z zaden dodatek dlatego krzak z podstawki się zamienił w bluszcz

Buziaki i do zobaczenia, stanowczo w inny temat