Czy ranczo musi być klasyczne ? Porwałam się na wersję modern, mam nadzieję że wyszło sympatycznie. Miał być klimat przedniej werandy jak w klasycznym ranczo , tylko trochę w innym wydaniu. Ja tam bym sie wprowadziła i piła tam poranna kawę. Parcela jest wykorzystana na tyle na ile gra mi pozwoliła .
Zbudowałam je z 2 miesiące temu, ale u mnie jak zawsze trochę czeka na powstanie prezentacji. Potrzebuje tylko podstawki, 3 dodatków, 1 mojego CC, oraz najnowszego pakietu z łazienkami.
P.S. To drugi dom po Lavenda 3 viewtopic.php?f=110&t=6108 który załączam na forum. Cały czas nie do końca czuję te CC które zapisuje się wraz z nim. Ogólnie użyłam tu tylko tych nalepek viewtopic.php?f=40&t=5790 z tego tematu, download/file.php?id=20944nalepki.
Ranczo Dark Clouds
Ranczo Dark Clouds
- Załączniki
-
- Kameliaxxx_Blueprint_Dark Clouds_0x078d14e398ff2447.zip
- (733.75 KiB) Pobrany 252 razy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
władczyni krainy bez uczuć...
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Przez lata byliśmy przyzwyczajani do klasycznego wyglądu domów, może czas najwyższy to zmienić (bo nie wszystko co nowe jest złe). Twoje ranczo jest tego najlepszym przykładem. Ma swój niepowtarzalny styl i elegancję.
Współczesny "ranczer" to ktoś, kto nie koniecznie musi zajmować się hodowlą bydła, równie dobrze może mieć przydomową stajnię, w której będzie trzymał konie kolekcjonerskie albo do celów wystawienniczych.
Umiejętność połączenie ciemnego drewna i kamienia to wyższy stopień wtajemniczenia architektonicznego
Współczesny "ranczer" to ktoś, kto nie koniecznie musi zajmować się hodowlą bydła, równie dobrze może mieć przydomową stajnię, w której będzie trzymał konie kolekcjonerskie albo do celów wystawienniczych.
Umiejętność połączenie ciemnego drewna i kamienia to wyższy stopień wtajemniczenia architektonicznego

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Kami, dlaczego od razu Czarne Chmury? Mnie się kojarzy raczej z Cozy Komorebi
Bo odebrałam gdzieś podskórnie delikatne nawiązania do japońskiego wystroju wnętrz. Ale kto zabroni Japończykowi posiadania rancza w Montanie???
Jest klimatycznie - wypoczynkowo i baaardzo elegancko. Bardzo porządniccy (i bogaci!) ci twoi ranczerzy.
Dom jest niezwykle schludny i elegancki. Dla mnie jednak picie porannej kawki to Prowansja albo Toskania... Mnóstwo kwiatków, dupereli wokół , lawendy i groszków...
Nie twierdzę, że nie wypiłąbym kawki na tarasie tej wspaniałej posesji... Ale pewnie siedziałąbym na brzeżku krzesełka, żeby czegoś nie rozlać, nie pobrudzić - jak to ja!
Brawo Kami - domek podoba się, bo widzę ile ma już pobrań od wczoraj!

Jest klimatycznie - wypoczynkowo i baaardzo elegancko. Bardzo porządniccy (i bogaci!) ci twoi ranczerzy.
Dom jest niezwykle schludny i elegancki. Dla mnie jednak picie porannej kawki to Prowansja albo Toskania... Mnóstwo kwiatków, dupereli wokół , lawendy i groszków...
Nie twierdzę, że nie wypiłąbym kawki na tarasie tej wspaniałej posesji... Ale pewnie siedziałąbym na brzeżku krzesełka, żeby czegoś nie rozlać, nie pobrudzić - jak to ja!
Brawo Kami - domek podoba się, bo widzę ile ma już pobrań od wczoraj!
Origin ID: Aschantka