Co nigdy nie ujrzy swiatła dziennego
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Co nigdy nie ujrzy swiatła dziennego
Dokladnie - nie ujrzy, bo to wnetrze domu z mojej gry. Jeszcze to nie osiagnelo finalnego wygladu . Brak obrazów - no moj sim je w wolnych chwilach maluje . jak ktorys bedzie tu pasowal to go powieszę dopiero. Ale lubie ten mroczno-błękitny klimacik tej chaty i chcialam Wam pokazać w czym ja tak naprawde gram -czyli wnetrze nieograniczone bazą game. ktora produkuje w celach merkantylnym do Galerii.

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Piękne wnętrze - nazwałam je już - Głębia Oceanu
niezbyt odkrywczo, ale kojarzy mi się z kolorytem oceanu z filmu Gdzie jest Nemo...
Wiadomo, że insze jest na sprzedaż, a dla siebie - super wypas. Lub odwrotnie. Bo ja tak czasami miewam - moje simy mieszkają pod gołym niebem i namiętnie oddają się np zbieractwu, malowaniu lub hodowli roślin. Teraz to niemożliwe po wyjściu dodatku pogodowego bo im na łepetyny się leje...
Zrób więcej fociszek z chaupki. Pooglądamy!

Wiadomo, że insze jest na sprzedaż, a dla siebie - super wypas. Lub odwrotnie. Bo ja tak czasami miewam - moje simy mieszkają pod gołym niebem i namiętnie oddają się np zbieractwu, malowaniu lub hodowli roślin. Teraz to niemożliwe po wyjściu dodatku pogodowego bo im na łepetyny się leje...
Zrób więcej fociszek z chaupki. Pooglądamy!
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@Alibali
U mnie Alu to na poczatku nedza z biedą , bo chate w grze zawsze urzadzam z zarobków sima ale teraz moj sim zlapal forsę wiec mogłam mu troche zrobić komfortowo
U mnie Alu to na poczatku nedza z biedą , bo chate w grze zawsze urzadzam z zarobków sima ale teraz moj sim zlapal forsę wiec mogłam mu troche zrobić komfortowo

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
@kreatora Elu - no właśnie z tego samego powodu moje simy mieszkały pod gołym niebem - nie chciałam stawiać domku, który za chwilę trzeba wyburzyć po wzbogaceniu się sima. Więc biedowały pod przysłowiowym mostem. Teraz muszę im stawiać jakąś budkę przed deszczem 
Tak mieszkają moje simy na dorobku
I to w wersji na bogato

Tak mieszkają moje simy na dorobku

Ostatnio zmieniony wtorek 15 sty 2019, 22:45 przez Alibali, łącznie zmieniany 1 raz.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:

Ali ale ty meczywol na simsy jestes zupelnie jak ja

Elu, wnętrze jest bardzo klimatyczne i piękne.
Ta dwukolorowa jasna tapeta, stworzyła wrażenie, jakby ściany były podświetlone niebieskim światłem, fajny efekt!
Wiadomo, że do galerii budujesz jedynie z podstawki, ale dodanie swojemu simowi kilku rzeczy z dodatków nie zmienia faktu, że nadal jest wyczuwalny styl pełen elegancji. Każdy, kto pobrał twój domek i w nim grał, od razy rozpozna spod czyjej ręki to wyszło.

Wiadomo, że do galerii budujesz jedynie z podstawki, ale dodanie swojemu simowi kilku rzeczy z dodatków nie zmienia faktu, że nadal jest wyczuwalny styl pełen elegancji. Każdy, kto pobrał twój domek i w nim grał, od razy rozpozna spod czyjej ręki to wyszło.

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Przepraszam skarbie
, że dotąd nie skomentowałam Twoich pomysłów
. Pochłonęło mnie tworzenie obiecanego Ali prezentu noworocznego. A od kiedy dowiedziałam się jak wyglądał finał WOŚP w Gdańsku, nie potrafię się pozbierać ... i dojść do siebie
.
Obiecuję nadrobić wszystko ... jak uporam się z traumą.

Obiecuję nadrobić wszystko ... jak uporam się z traumą.
- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Ja bym nie miał sumienia tak męczyć simów Alu,dlatego każda moja nowa rodzinka na dzień dobry dostaje 50 tyś. simoleonów(z kodu) i chociaż dom mają zrobiony kompletnie od A do Z to potem muszą sami zarabiać na rachunki i poprawę warunków lokalowych.
Elu ten pokoik jest mega wypasiony i te kolory ścian są cudowne,uchyl rąbka tajemnicy jak taki efekt uzyskać?
Elu ten pokoik jest mega wypasiony i te kolory ścian są cudowne,uchyl rąbka tajemnicy jak taki efekt uzyskać?

Ostatnio zmieniony środa 30 sty 2019, 17:21 przez Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Elu, śmiało mogę powiedzieć, że wychowałam się na pracach Twoich i Gabi, które praktycznie od trójki najczęściej gościły w mojej grze. Decydowały o tym względy estetyczne i tzw.grywalność. Lata mijają, a to się nie zmienia. Nadal posiadam w grze Twój domek dla wampirów "New Age" i "Sweet Bachelor Life" oraz sporo innych, który nie będę tu wymieniać.
Obie jesteście dla mnie niedościgłymi wzorami. Uczyć powinniśmy się od najlepszych, to podpatruję Wasze pomysły ... i niejednokrotnie bywacie dla mnie inspiracją.
Przedstawione tu pomieszczenie posiada Twój znak jakości i cudowny klimat
... należy żałować, że nie ujrzy światła dziennego
.
Obie jesteście dla mnie niedościgłymi wzorami. Uczyć powinniśmy się od najlepszych, to podpatruję Wasze pomysły ... i niejednokrotnie bywacie dla mnie inspiracją.
Przedstawione tu pomieszczenie posiada Twój znak jakości i cudowny klimat

@kreatora Bardzo fajne
. Myślę, że można by było skombinować takie scenografie do fanfików-sequeli sagi Harry Potter - jednej z moich ulubionych.