Michale
@SimDels - filmik wyszedł świetnie, są owszem miejsca, gdy chciałabym troszkę dłużej zawiesić oko, ale wtedy po prostu przyciskałam pauzę, by omieść wzrokiem ten lub ów szczegół. Przyznaję - nader często oglądałam na pauzie nie tylko z powodu zbyt szybko przesuwającego się obrazu. Przyjrzałam się wnętrzu kościoła, który wyszedł zachwycająco. Nie wpadłabym na to, by użyć tych hiszpańskich okien z barierką w taki właśnie sposób - jako barierki na pięterku nad nawami. Jest i ołtarz, i ławeczki. Czy świątynia ta ma jeszcze jakieś inne przeznaczenie? Jak pamiętasz - w moim kościółku - tym w Windenburgu - urządziłam w podziemiach bibliotekę.
Pobrałam twoje miasto, ale jeszcze nie miałam okazji go zwiedzić, bo - jak pisałam w innym temacie - musiałam szybko oblukać w grze dodatki z nowego pakietu. Ale nadrobię to - rzecz pewna.
Fajne smaczki odkryłam po drodze. Budynki jak hiszpańskie koroneczki - niby zakrywają - a odkrywają tak naprawdę. Zauważyłam piękny, ten udekorowany światełkami dom - mieszkalny, czy komunalny?
I ten ogień w świątyni, i tajne lochy pod piramidą, z groźnym posągiem w tle. Czy ukryłeś tam jakąś tajemnicę?
Kolory miasta typowe dla Meksyku, i pięknie współgrające wieżowce...i samolot przelatujący nad Los Simos (naprawdę tam widać te odrzutowce nad miastem? Myślałam, że tylko nad Newcrest i w tym Del Sol mamy aerofłot

).
I wreszcie Sim przemykający z parasolem (troszkę właśnie zbyt szybko umknął).
Fajnie, że widać, że tam mieszkają ludziki i miasto żyje. Ciekawa jestem jak ty to zrobiłeś, że w mieście wieczorem zapalają się światła jak na komendę. Nie jestem obeznana z takimi trikami więc dla mnie to czary mary.
Świetna ta twoja "wypocinka",

jak
@Pablo łaskawie raczył zauważyć