@Karo_Min z przyjemnością
Niestety nie pomyślałam, żeby pstryknąć screena w CAS, ale wiele nie tracicie, bo nie przywiązuję zbyt wielkiej wagi do wyglądu moich simów i całe to "tworzenie" sprowadziło się do szybkiego przeglądu nowości i jeszcze szybszego liftingu randomowego sima, którego podrzuciła gra. Simki właściwie
Zabawy z delfinem:
Pierwszej nocy, śpiąc jak Simbożu nakazuje, w łóżku, nieco mi się syrena przesuszyła, więc cały ranek dnia kolejnego prewencyjnie moczyła się w wannie
a potem odkryłam, że zamiast w łóżku może sypiać po prostu w morzu, co w przypadku syreny wydaje się całkiem logiczne
Syrena została ekolożką i na razie prowadzi akcję uświadamiania każdego napotkanego sima. Jakoś do roboty jeszcze nie dotarła, strasznie dużo wolnego ma ta kariera. No i póki co całej masy rzeczy jeszcze oczywiście nie odkryłam. Za to simowie z okolicy są wyjątkowo towarzyscy, chyba w żadnym otoczeniu nie są tak namolni z wbijaniem na chatę jak tutaj. Jak ktoś lubi dokuszać swoim simom to znakomitym sposobem będzie dać takiemu cechę samotnik i osadzić go na archipelagu

.
Ogólnie widoki są w tej okolicy piękne, to jedna z piękniejszych okolic w grze, to nie ulega wątpliwości