Mam pytanie czy ktoś zna sposób (jeśli taki istnieje ) żeby fotki zrobione przez sima i postawione na komodzie na przykład zapisywały parcelę do galerii prawidłowo a nie oznaczoną kluczem francuskim , czyli że zawiera zawartość zmodyfikowaną .
Fotki robione przez sima zapisuja się do galerii jako zawartość zmodyfikowana!!
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Już kilka razy wysyłałam parcelę z takimi zdjęciami i kluczyka nie miałam. Jeszcze nie robiłam tego na Sulani, więc szybciutko sprawdziłam w grze. Moja simka zrobiła zdjęcia aparatem z podstawki "Kryształowe..coś tam", później robiła nowym wyspowym aparatem "Sokole oko". Obojętnie czy zdjęcia były robione na własnej parceli, czy poza nią, w ramkach czy bez ramek, wszystko było OK. Zapis do galerii nie miał kluczyka.
Przykro mi Alinko, ale nie wiem co jest powodem zapisu z kluczykiem, może masz jakiś bug w grze.
Pozdrawiam
Przykro mi Alinko, ale nie wiem co jest powodem zapisu z kluczykiem, może masz jakiś bug w grze.
Pozdrawiam

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Alinko wyjmij na wszelki wypadek folder mods jeśli takowy posiadasz, a także postaw dom na działce, na której nigdy nie stał dom pobrany z galerii lub z netu, lub taki, w którym kiedyś użyłaś cc. Może to pomoże.
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Nie wiem co pomogło , naprawiłam grę tak na wszelki wypadek i zaczęłam całkiem nową ,która stworzyła nowy TheSims4 i jest dobrze fotki mogę robić a domek zapisuje się bez kluczyka . Alu nie mam CC ,miałam tylko skiny Cmara ale one nie psują chyba gry
no i mod na cenzurę , więc nie wiem co pomogło . Ale na zupełnie czystej grze wszystko działa prawidłowo
Dziękuję pięknie za pomoc

Dziękuję pięknie za pomoc