Przystojny, ten czarnoksiężnik Paweł, i z uroczym zarostem na twarzy. Niech moc będzie z nim! I niech nie podpali chałupki
Jedynie dałbym mu bardziej magiczne ubrania, bo na razie to ma fajny luzacki strój.
Paweł, mam nadzieje, że dożyję dnia kiedy zobaczę jakiś twój komentarz pod moją pracą. Spiesz się, bo lataka nieubłaganie lecą.
Gość z gatunku: wesoły, przystojny czarodziej na luzie. @Ktosik On sie tylko tak maskuje - co sie bedzie reklamował. Jak zostanie wirtuozem magii to sie przebierze.
P.S No wiesz Gabi trudno z Grecji cosik komentować... no a po powrocie nie wiadomo w co ręce włozyc tyle zaległości, a i pograc sie wreszcie chce...
A żebyś wiedziała Elu że nie wiem w co ręce włożyć po powrocie. Na dzień dobry dostałem decyzję z gminy o przydzielonym mieszkaniu i praktycznie non stop tam siedzę i szykuję nowe lokum abym mógł jeszcze przed zimą się przeprowadzić ( jednak to co przydziela gmina,wymaga kapitalnego remontu wiedzą to ci co robili remonty lub robią ile to kosztuje czasu i pieniędzy). Do gry wchodzę tylko nocą i to też góra na trzy godzinki bo trzeba iść spać aby rano wstać i dalej szykować lokum. @Ktosik - obiecuję że gdy się z tym uporam to otrzymasz komentarz pod swoimi pracami.