@Aericia
@SimDels
@Alibali
@Ktosik 
Serdecznie dziekuję za mile slowa w mieniu Olega bo on wyglad zawdziecza sobie a nie mnie, Gabi on tu tak mlodzienczo wygląda bo gdy robilam te zdjecia w CAS i w grze byl jescze nastolatkiem

W Galerii i mojej grze to mlody dorosly i AŻ TAK smarkato nie wyglada.
A teraz cos dla Ari - to jest bardzo nieszczesliwy facet i to dzieki mnie

cholera!
Wybralam w Galerii dwie sliczne panienki - jedna naprawde sliczna w grze, dalam im chate i zapoznalam z Olegiem. Zadna mu nie zapalila alertu ale jedna z nich - ta slicznejsza byla dla niego akceptowalna. Zamiast dać mu spokój uzylam myszki tym razem. Szlag by to! I to pomimo ze proba z ryzykownym pytaniem wypadła negatywnie. Za bardzo mi sie ta simka podobala i nie chcialo mi sie wymieniac i jej i jej kolezanki na inne aby mu wreszcie trafic w gust. W miare czasu - wyjatkowo powoli ten pasek romansu mial juz 100 procent. Ale zadno z nich nie bylo entuzjasta drugiego.
Zeby bylo "zabawniej" ta druga simka - jej kolezanka łazila za Olegiem z cielęcymi oczami i wciaz probowała go poderwać. Poniewaz mial ja zerowo w marzeniach nic miedzy nimi nigdy nie wyniklo, a ja negatywnie ucinalam jej proby zaciągniecia go do łozka, bo mialam nadzieje ze jednak jakis Disney sie zacznie, gdy on bedzie wierny tylko jednej dziewczynie.
Wczoraj gra dala ocenę tego związku na festiwalu miłości. Zero doslownie zero samodzielnych interakcji z ich strony wobec siebie. Dodatkowo choć tam był tłum bab - Olegowi nie spodobala sie zadna - łacznie ze swoja dziewczyna. Jedno pozytywne ze zaden facet tez mu sie nie spodobał
Z ciekawosci posłałam go do Guru milosci i Oleg dostal taki wyrok - mniej wiecej bo dokladnie nie zapamietalam: "Jestes skazany na nieszczesliwe zwiazki. Nie podejmuj wiec zadnych waznych decyzji pochopnie" Mnie opadła szczęka, a Oleg dostal smutny nastrojnik 4 godzinny. Siedział na tym festiwalu milosci z ponura miną i pił drinki. Jego dziewczyna zas gadala z innymi facetami.
Autentycznie nie wiem co robić... Chyba pobiorę z 10 ladnych panien z galerii i moze choć jedna mu sie spodoba?
Identycznie obojetnie w stosunku do simek włacznie ze swoja zona zchowywal sie jego prapraprapra dziadek wampir zanim zakochal sie w Princesie.. Ale tym pradziadkiem gralam trzy simowe lata zanim stal sie taki "półmartwy", a Olegiem gram jeden simowy miesiąc!