O rajusiu, jaka plejada simowych gwiazd.
Nie wiem ile nocek zarwałaś na wyszukiwanie wszystkich dodatków, ale efekt jest fantastyczny!!!
Dels - ma tak charakterystycznego ludzika, że nawet skórki CC nie odmieniły jego postaci. Najbardziej podoba mi się zdjęcie odkrywcy dżungli w tajemniczych okularkach.
Bożenka - prześlicznie wygląda w stroju imprezowym i kąpielowym.
Matt - po cc-renowacji nadal jest bardzo podobny do swojego avka. Zdjęcie z autem jest świetne!
Ewa- Angel to urocza blondyneczka o ślicznych oczach. Bardzo seksownie wygląda w stroju wizytowym.
Agusia - bardzo odmieniona (mnie się kojarzy z innym avkiem), niemniej wygląda cudownie na wszystkich fotkach, a szczególnie na dwóch ostatnich.
Andy - to kolejny avkowy przystojniak w świetnej stylizacji. Zgodzę się z Ela, taki typ południowca.
Wielkie dzięki za tak cudnie przemodelowaną Ktosikową, jestem zachwycona jej transformacją. Taki wygląd i figurka, to marzenie.
Szalenie podoba mi się podstawowa fryzurka, a strój codzienny jak najbardziej w moim guście. Lubię spodnie i takie kolorki, ale wszystkie kreacje chętnie bym porwała do mojej szafy.
Wspaniałe sesje zdjęciowe.