..wschód słońca w Selvadoradzie..? wiejski krajobraz z Windenburga..? proszę bardzo :)
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Re: ..wschód słońca w Selvadoradzie..? wiejski krajobraz z Windenburga..? proszę bardzo :)
Kamieniołom Grimsa zimową porą

- olivkasims
- Redaktor
- olivkasims
- Redaktor
Tęcza , tęcza ...cza cza cza czarodziejska wstążka ta

Ślicznie wygląda to nowe miasto w zimowej szacie. Jeszcze nie kupiłam tego Eco dodatku, czekam choć właściwie nie wiem na co. XD
Tęcza cudna, chyba uporałaś się ze ekologią, bo na śmietnisku chyba się nie zrodzi ta czarodziejska wstążka.
Tęcza cudna, chyba uporałaś się ze ekologią, bo na śmietnisku chyba się nie zrodzi ta czarodziejska wstążka.

- olivkasims
- Redaktor
Dziękuję Gabi
niestety nie uporałam się z ekologią jedyne co mam w grze to zielony ślad najdłużej 10 dni simowych a potem i tak się zmienia . Tęcza pojawiła się znienacka i sama nie wiem co się przyczyniło 

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Piękne ujęcia, lubie takie oświetlenie jak na fotach z tamą i "dworcem nr2" (bo chyba zbudowałaś tam coś nowego i przypomina wizualnie stacje kolejową, mega pomysł).
Gratulacje za ten zielony slad, szkoda że to samo znika, mi sie jeszcze nie udało dojsc do tego sladu.
Cosik tez dorzuce choć nie najnowsze;
Gratulacje za ten zielony slad, szkoda że to samo znika, mi sie jeszcze nie udało dojsc do tego sladu.
Cosik tez dorzuce choć nie najnowsze;
- Załączniki
-
-
- olivkasims
- Redaktor
Michał nic tam nie zbudowałam tak jest w grze spacerowałam zimową porą i takie miejsce mnie urzekło . Masz w swojej grze to samo 

- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Aj to widac w takim razie jak ostro gram w tym otoczeniu
Wydawało mi sie że ja tam mam pusto (ewentualnie zburzyłem sobie na starcie by coś zbudowac i o tym zapomniałem - normalka
)

- olivkasims
- Redaktor
- olivkasims
- Redaktor
Dziękuję Michał , na Sulani jest cudnie 

Cudnie
, ale chyba bez tego Eco dodatku takiej pięknej zorzy tam nie będzie, a szkoda. 

- olivkasims
- Redaktor
Dziękuję Gabi
No tak zorza doszła z dodatkiem eco , ale myślę że gdybyś się skusiła na na zakup dodatku na pewno byś się nie zawiodła
A tu mój przyjaciel Um

A tu mój przyjaciel Um

- olivkasims
- Redaktor
Urocze bajkowe miejsce w Glimmerbrook

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Nie gram dodatkiem ekologicznym, a mimo to ukazała mi się zorza
- możliwe, że na zachętę do rozgrywki

Ostatnio zmieniony piątek 09 kwie 2021, 17:08 przez bobas52, łącznie zmieniany 1 raz.
O rety, faktycznie nieciekawy typek

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Ale kto to był? Jakaś postać nadnaturalna czy po prostu NPC? Rzeczywiście - wygląda niepokojąco, jakby za chwilę miał rozpocząć rzeź piłą mechaniczną 
Piękne zdjęcia dziewczyny wklejacie. Jestem wielką miłośniczką takich fotek. Ale przyznam, że troszkę ochłonęłam jeśli chodzi o czwórkę. W trójce nadal wzruszam się pięknymi miejscami z innego, bardziej praktycznego względu - świat jest otwarty i można podejść do tego miejsca, niejako wejść w nie... W czwórce można tylko pooglądać, bo to tylko tła najczęściej...

Piękne zdjęcia dziewczyny wklejacie. Jestem wielką miłośniczką takich fotek. Ale przyznam, że troszkę ochłonęłam jeśli chodzi o czwórkę. W trójce nadal wzruszam się pięknymi miejscami z innego, bardziej praktycznego względu - świat jest otwarty i można podejść do tego miejsca, niejako wejść w nie... W czwórce można tylko pooglądać, bo to tylko tła najczęściej...
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Z pierwszego "zachłyśnięcia się" nowym światem 
Ogólnie ładnie choć centrum miasteczka nie da się za mocno przebudować (masa atrap).
Na wielki plus możliwość robienia stawów z krokodylami, łabędziami...

Ogólnie ładnie choć centrum miasteczka nie da się za mocno przebudować (masa atrap).
Na wielki plus możliwość robienia stawów z krokodylami, łabędziami...
- Załączniki
-
-
-
-