Piszę w dziale "Ściana płaczu", ale nie chodzi o to, że będę wylewał krokodyle łzy, o nie. To jest bardziej informacja w Gazecie codziennej. Jak wielu innych graczy ja również jestem totalnie znudzony Simsami, nie chce mi się ani grać w The Sims 4, ani tworzyć jakichkolwiek historii, ani nawet niczego budować, po 15 minutach w grze mam jej już dosyć. Nie czekam na Piątkę, nawet nie entuzjazmuje się już Paralives. Wydaje mi się, że etap gier symulujących życie mam poza sobą.
Jak pisałem powyżej - nie mam ochoty na granie, ale przede wszystkim nie mam też czasu. Za kilka miesięcy czeka mnie matura, a nauczanie zdalne pozostawia wiele do życzenia. Stawiam więc na samokształcenie, tym bardziej że chcę zdawać maturę międzynarodową.
Jeżeli zaś chodzi o The Sims 4, mam wszystkie pakiety gry (nawet Batu z promocji). Kupowałem je bowiem chyba bardziej z przyzwyczajenia, może potrzeby posiadania kolekcji niż chęci przeżywania historii simowych ludków. Skoro teraz definitywnie położyłem krechę na Simsach, to szkoda aby te dodatki leżały odłogiem, nie były wykorzystane przez kogoś kto jeszcze nie stracił ochoty do grania oraz tworzenia. Wiadomo, że gry z Origin są przypisane do jednego profilu i nie można ich nikomu przekazać. Zaproponowałem więc
@Kirka , by przejęła moje konto w TS4 na Origin. Kirka broniła się przed tym rękami, nogami i klawiaturą, w końcu zgodziła się przejąć profil i tam publikować swoje prace, ale pod jednym warunkiem: wszystkie dotychczasowe projekty tworzone przez Saszenkę i mnie pozostaną (ja chciałem wszystko usunąć). Dobrze, zresztą i tak wszystko zostanie w rodzinie.
Dlaczego w rodzinie i dlaczego
@Kirka ?
Czas na wyjaśnienia. Kirka bowiem to taka moja przyszywana Ciocia. Była serdeczną przyjaciółką Mamy, a gdy Mama odeszła ... mimo upływu lat, nadal pewne słowa nie przechodzą mi przez gardło ... więc, gdy Mamy już nie było, to tylko dzięki Cioci Stasi nie chodziliśmy brudni, głodni, zaniedbani, dzięki niej (i Dziadkowi) wyszliśmy ze strasznego marazmu - Tata nie popadł w alkoholizm, Babcia w depresję, a ja w złe towarzystwo.
Kiedyś zachęciłem Ciocię, by przyłączyła się do forumowiczów Simtopii, potem by brała udział w forumowym wyzwaniu, a w końcu, by w Galerii zaczęła publikować swoje prace (szkoda, że już je usunęła). Muszę przyznać, że Ciocia projektuje nietuzinkowe tematyczne małe ogrody i pokoje, nawet buduje domy, ale do tego nie chce się przyznać.
Tak więc od tej chwili właścicielką i jedynym zarządzającym profilem na Origin pod dotychczasowym szyldem WIKKI04 jest
@Kirka (tylko nie wiem jeszcze jakie tam będzie miała ID).
Oczywiście na forum będę zaglądał i czasem dam o sobie znać. Teraz zaś pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie