Rozpoczynamy 114 edycję konkursu i zabawy znanej jako "Fotka Tygodnia" Podzielicie się dowolną fotką z gry (krajobraz, ciekawa mina, sytuacja zabawna, smutna ciekawa... cokolwiek wydało ci się ciekawe) .Foty wrzucamy do poniedziałku do północy (z poniedziałku na wtorek) lub ewentualnie do czasu ogłoszenia głosowania. Czas start! *Prosimy o fotki o szerokości nie przekraczającej 1000 px więcej o tym co i jak w temacie wrzucania fotek na forum dowiecie się tu
Machina tajemna
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Niniejszym ,droga głosowania zwycięzka okazała się scenka autorstwa Alicji @Alibali Gratulujemy!
Gratulacje także za wszystkie wspaniałe i zabawne prace Dzięki!
Załączniki
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Dzięki kochani! Mnie samą rozbawiła ta scenka do tego stopnia, że zachciało mi się coś sknocić do tego Ale chwilowo jestem zmuszona zająć się prozą życia - czyli szara rzeczywistość zaskrzeczała Jednakoż wiem, że Miszka coś tam skrobał, więc może ujrzy to światło dzienne