@Kropka Komentarze zawsze moga inspirowac więc powiem tylko, że hmmm... Delsidło w 2 postaciach jako dr Hyde i mr Jekyll brzmi ciekawie i może cza sie będzie kiedys nad tym zastanowić

W rzeczywistości połaczyłem fotki z kilku "sesji w grze" raz z udziałem starszej wersji ludzika a raz młodszej nie zwracając za mocno uwagi na nieszcęsnę ró,zne brody no i...cza było coś z tym potem zrobić z, że z powodu brody nie chciało mi sie wszystkiego powtarzac to z pomoca przybył taki właśnie dziwny scenario

Dzięki!
@Aericia no i mnie te miejscówki zaskoczyły dlatego myśle, że jeszcze będa sie pojawiać nie raz

Andree i Agu w sumie u mnie naprawdę mają sie ku sobie więc tajemnicza siła opaczności (ewentualnie pomylona boginii) tylko troszke im pomaga

).
@kreatora Rzeczywiście w piramidach bo i one jakoś tak kojarzą się uniwersalnie ,usmiałem się czytając o wsadzeniu na siłe do metalowego ptaka

ale coś w tym jest, napewno za krókie te pobyty mieli w fajnych (czy nawet i przerażjąco fajnych) miejscach więc oewnie delsidło będzie tam rwało spowrotem prędzej czy później

A z tymi basenami to faktycznie gra mnie rozbraja często, np jak ostatnio chciałem zrobic romantic fotos to musiałem na przemian raz jedno raz drugie wyławiać z basenu (Mowa oczywiście o Agu i Andrzeju bo to takie uparte misie sa u mnie w grze).
@krulih2 Mam nadzieję, że udał się piernikowy budyń, Delsu czymie kciuki

a co do romansowania to z łukiem czy nie Andree AGusie polubił jakos mocniej niż reszte towarzystwa a, że Agu niby nie jest na nie ale sadzi czasem takie miny jakby chciała powiedzieć "oszalałeś" to ja kocham ich romansowanie i delikatnie im pomagam

Dzięki ogromne (az mnie kusi by pidziękowac nie tylko za komenta ale i za nietuzinkowa postac Andrzeja, najbardziej żywotna postac chyba w tej ekipie nawet biegającego ciągle Delsa właczając)

No a strzelanie z łuku... nie przestanie mnie śmieszyć więc napewno jeszcze będzie obecne

A co do krągłości delsowych to chyba i bez ingerencji ufo tego mu nie brakuje więc może lepiej żeby to co masz na myśli nie nastąpiło bo jeszcze mu brzuszek wybuchnie :O
@bobas52 Zawrotne tempo i mnie czasem przerasta ale to chyba dlatego, że autor historyjki chciałby powiedziec i zrobic więcej niż da się w krótkim czasie i na dobrą sprawę gdyby te odcinki miałybyć takie jak czasami by chciał to miewałyby po 100 obrazków tylko ktoby to wtedy czytał

Cmentarz i insze parcele zrobione dla delsidły i ekipy serdecznie polecam ten cmentarz naprawdę jest niesamowity. Mam nadzieję, że znalazłas jeszcze jakis niewykupiony zestaw do gry w kosza wprost z biedry

To takie jajo z tekstu ,który ostatnio słyszałem, że "w biedrze jest wszystko!"

Dzięki serdeczne

Ps: ja naorawde uwielbiam jak oni dziabią w kuchni i żałuje że mało sie tak bawię choc może dzięki temu za duzo chałup w grze nie popaliłem
Proszę Państwa ciąg dalszy czas zaczać, ogromne dzięki raz jeszcze za komentarze i za uzyczone parcele
11. Długa Podróż (4)