Witam
-
- Simholic
- Origin ID: Michalski1312
Witam
Hejka, mam na imię Michał, cieszę się, że dołączyłem tutaj. Najchętniej gram aktualnie w The Sims Średniowiecze. Trafiłem na tę wspaniałą społeczność dzięki stronie Simholic oraz SimDels. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czwartek 17 maja 2018, 20:36 przez Michalski1312, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aericia
- Administrator
- Origin ID: ukyojin
Cześć, Michale! Miło spotkać nową osobę.
Napisz moze cos więcej o sobie... na przykład w którą część Simsów najczęściej pogrywasz itd.
I jak natrafiłeś na nasze forum? Jest dość nowe więc google go jeszcze chyba nie wychwytują...
Napisz moze cos więcej o sobie... na przykład w którą część Simsów najczęściej pogrywasz itd.
I jak natrafiłeś na nasze forum? Jest dość nowe więc google go jeszcze chyba nie wychwytują...

Cześć i czołem! Mam nadzieję, ze będziesz się dobrze bawić w naszym towarzystwie
Skoro nie wiesz co napisać, to ja zapytam: wolisz grać czy koncentrujesz się na budowaniu? Którą część Simsów lubisz najbardziej?
Pozdrawiam i raz jeszcze witam serdecznie

Skoro nie wiesz co napisać, to ja zapytam: wolisz grać czy koncentrujesz się na budowaniu? Którą część Simsów lubisz najbardziej?

Pozdrawiam i raz jeszcze witam serdecznie

-
- Simholic
- Origin ID: Michalski1312
Marvi, kocham budować i wychodzi mi to chyba coraz lepiej. Dlatego uwielbiam The Sims 4, za Casa i tryb budowania
- Silvaborealis
- Pisarz
- Origin ID: SILVAbOREALIS
Witaj na forum i happy simming