Witaj Beatko.

Fajnie, że dołączasz, bo im więcej osób - tym ciekawiej, lepiej. Widzę, że podobnie jak ja, nauczyłaś się grać w Simsy od swojej córki. I Ciebie też... ta gra wciągnęła. Oj, skąd ja znam te nieprzespane noce.

Super, że budujesz, mam nadzieję, ze pokażesz swoje prace na forum, jak również coś z rozgrywki, jeśli zechcesz.

Podobnie jak Ty, jestem nowym użytkownikiem, to znaczy piszę tu od niedawna, a teraz będzie nas dwie!
Życie Eco jest jednym z moich ulubionych dodatków, dodaje ciekawe elementy do budowania i do rozgrywki. W sumie to nie wyobrażam już sobie gry bez niego. Przez jakiś czas podczas budowania miałam ambicję tworzyć budynki z zielonym śladem ekologicznym i jak najwyższym drobnym zyskiem środowiskowym.

Oj nie było to łatwe, bo czasem podłogi czy ściany, które mi się podobały miały ślad przemysłowy, albo nie miały zielonego ani zysku środowiskowego, czyli były neutralne. I co tu zrobić, czym je zastąpić?

Miałam nad czym myśleć.
Ponieważ nie gram na koncie córki, tylko na własnym - pomału dokupuję sobie kolejne pakiety i dodatki. Teraz będę ogrywać i sprawdzać "Zostań gwiazdą", "Dzień w SPA" (póki co nie mm pojęcia co się tam robi, więc mam sporo do odkrycia) oraz "Zjawiska nadnaturalne". Cieszę się, bo "nowości" mam teraz tyle, że moi Simowie nie wiedzą w co wpierw ręce włożyć.
Ale grunt to dobra zabawa.

I mam nadzieję, że Ty również będziesz się dobrze bawić. Nie tylko podczas gry, ale i tu na forum.

Pisz, pokazuj swoje cudeńka i rób co tylko chcesz!