Absolutnie przylaczam sie do zdania Kropki
Bardzo spodobała mi sie bryła z tym fikusnie wygietym dachem - jest swietnie skomponowana i wywazona - zdecydowanie etap klocka jest juz daleko za tobą i zapomniany

.
Pieknie zagospodarowane otoczenie przy basenie a wnetrza tak jak napisala Kropka wytwone i eleganckie. Ty kochasz pastele ja raczej ciemne drzewo i kamień we wnetrzach ale to juz tylko roznica upodobań bo ja bym w zyciu nie poradziłabym sobie tak dobrze z pastelami jak ty to tu zrobiłas. Jedno pomieszczenie tutaj skradlo mizdecydowanie serce - sypialnia z tym czarnym obrazem i fikusnie wygietymi oknami, Jest taka" pełna powietrza". U ciebie odkrylam tez , ze czerń swietnie sie komponuje z bezami tak jak w łazience
W ogóle jesteś dla mnie mistrzem malych powierzcni -pewnie caly twoj parter - ledwo upchalabym w swoim typowym salonie po ktorym z eguły mozna jezdzic rowerem i w zyciu nie umialabym tak zgrabnie podzielic tej owierzchni
Wspaniała dojrzala praca. Wypracowałas sjuz woj własny niepowtarzalny styl i ambitnie uzywasz akcesorii i dodatków jakie posiadasz ne zwracając uwagi na pobrania, gdy ja jak uzyje trzech dodatków, to juz martwie sie ze użyłam o jeden za duzo a akcesorii unikam jak ognia. Czytaj - masz chyba wieksza frajdę ode mnie budujać cosik i to widać