Tak stało się i teraz gdy Ala poszłą do domu swój chłopak chcąc zaprosić go do wprowadzki do niej. Gdy chciała sie do niego przytulić ten ją "odepchnął" ( Np. jak nasz sim chce zacząć romantyczne z nowo poznanym sim) potem na Ale nakrzyczał i stwierdziłam że Ala nie może tak dawać na siebie krzyczeć i też to zrobiła, potem ktoś kogoś obraził drugi znowu nakrzyczał, doszło do tego, że Ala go uderzyła (to nie moja wina

Kilka simowych dni po tym zdarzeniu Ala wybrała sie z Digi do Oaza Zdrój na spacer mineła swojego dawnego przyjaciela Michał Ptak i postanowiłam, że może by coś tu spróbować.
I udało się, po chyba tygodniu w czasie rzeczywistym (nie wiem dokładnie bo było to dość dawno temu) zostali para

Pasją Lorka było uciekanie z domu, i się doigrał. Gdy uciekł coś się zbugowało i po komunikacie, że wrócił do domu dalej jego okienko było szare a on stał cały czas w te same miejsce, nie mogłam na niego kliknąć a ni zawołac do miska. Przez co był tak głodny,że go zabrali.
Dłuugo po te wydarzenia stwierdziłam, że coś chyba trzeba zmienić (bo oczywiście mało się zmieniło

Tak ja to zawsze ja z przyjaciele i rodzina robię, najpierw impreza w domu a potem wyjście do baru (w naszym przypadku brata mojej przyjaciółki a w sytuacji Fiołków w barze w Oazie Zdrój)
Ostatnia ze zmian to wprowadzaka Michała do domu Fiołki, ciekawa jestem czy przebywanie z ta szóstka też mu się rzuci na mózg czy będzie jedyny normalny sim

Tylko pojawił się kolejny problem. Za mały dom, totalnie nie wychodzi mi budowanie domy, tak więc muszą się jakoś mieścić przynajmniej do mojego urlop:D
Mój Polski jak może po tym wpis zobaczycie trochę się poprawił bo po dyżurach gnam na kursy z Polskiego, i już chyba wiem czemu jest uważany za jeden z trudniejsze języki.
Ten wpis jest jakby kontynuacja poprzedniego, nadgoniłam już wszystkie ważniejsze zmiany.
Byle do piątek, buziaki