Katel - my powinnyśmy wystąpić do EA o nagrodę jakąś specjalną dla Delsa za to, że bez użycia siły i przymusu tak pięknie zachęca do kupna tego gniotka Batuu, napędzając im kasę

Bo chcąc obejrzeć jego przecudny świat poniekąd popychani jesteśmy delikatnie do tego bezecnego czynu! Molestacja jest nienachalna, ale skuteczna! Ja zaprzysięgłam sobie NIE KUPIĆ Batuu za żadne skarby! No i kupiłam, bo jak można nie poświęcić tych parudziesięciu nawet zeta dla najmilszego z simowych budowlańców na naszym forum! Więc Katel - nie namiawiam do Batuu - ale warto odpłakać ten zakup, by móc się cieszyć urodą tych wszystkich krętych arabskich uliczek na targu, nasycić oczy i duszę wspaniałymi, kapiącymi przepychem apartamentami, pałacykami i pałacami... Wspaniałym SPA czy - co niebywałe - własnym PARLAMENTEM! Nie wiem kiedy i jak Michał to zbudował, ale ja tego nie zbudowałabym nawet przez rok! Myślę, że to wspaniałe tło do twoich przecudnych opowieści. Postaraj się proszę przenieść którąś na łamy komiksu, abyśmy i tu na forum mogli się nimi cieszyć tak, jak cieszą nas wszystkie inne historie, komiksy i nawet tylko obrazki z gry!
A wracając do Batuu - ma sporo obiektów do CAS i trybu budowania, więc w ostateczności potraktowałam ten zakup jako zakup niespełna trzech kolekcji... Bo jest teraz na Originie obniżka na dodatki TS4 w tym owe Batuu.