Jestem wzruszona (nie zmieszana) i stokrotnie dziękuję Wszystkim przyjaciołom

za pamięć, z serca płynące życzenia, wyrozumiałość oraz nieustającą życzliwość.
Mam nadzieję, że wybaczycie mi moją nieobecność na forum. W świetle tego co obecnie ma miejsce za naszą wschodnią granicą, wszystko inne odłożyłam na dalszy plan... o ile w ogóle można mówić o jakiś planach. W najczarniejszych scenariuszach nie przewidywałam, że nasze pokolenie otrze się o wojnę.
Teraz większość czasu jakim dysponuję spędzam na czytaniu książek. Właśnie grupa "Anonimus"

działająca na naszym forum sprezentowała mi pakiet Remigiusza Mroza składający się z trzech książek: Behawiorysta / Iluzjonista / Ekstremista, sprawiając mi ogromną niespodziankę. Będę miała przy czym resetować się od informacji, które zaprzątają obecnie moje myśli.
Przekonałam się zwłaszcza teraz, że nic, a w szczególności życie i wolność nie jest nam dane raz na zawsze. Każdy dzień gdy budzimy się razem to dzień, którym należy się cieszyć i który powinniśmy przeżywać najlepiej jak potrafimy.
Do niedawna śmieszyło mnie, że finalistki konkursów piękności pytanie czego życzą sobie i wszystkim ludziom na świecie odpowiadały - pokoju. Dziś to życzenie nabrało właściwego znaczenia.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję bardzo

.