Kochani, ja mam dwie działki i mogę oddać numer 15. Przestrzeń twórcza niekoniecznie musi tam stać, tym bardziej, że wciąż, jak na moje oko średnio zgrywa się z resztą dzielnicy i... hmmm ... nic na to nie poradzę, ale zgrzyta mi w tym szeregu domków.

Zostawiłabym sobie szklany domek na 14, a tę większą działeczkę przekazała pod zabudowę dla
@Aericia, bądź innych osób, które nie mają swojego miejsca w Newrest, a chciałyby mieć.

Piszę to jak najbardziej serio, bo nie przywiązuję się jakoś specjalnie do swoich budowli. za to do ludzików i sposobu rozgrywki - bardzo.
Domki
@Marvi i
@Katel - cudne! Pomału będę je przystosowywać u siebie. Brakuje mi pakietów czy też akcesoriów, przez co niektóre elementy nie pojawiły się w grze. Nie od razu ujrzę je w pełnej okazałości, ale z czasem na pewno tak. Cóż takie, życie...

Zresztą sama, gdy budowałam, nie liczyłam, ilu dodatków czy pakietów używam i prawdopodobnie wyszło ich za dużo. Ale jak człowiek chce z rozmachem, a ma prawo chcieć, to tak właśnie wychodzi.

Domek Marvi już kończę opracowywać (niektóre elementy wnętrza i drzwi wejściowe). Tak się przełączałam co chwilę na Galerię, by oglądać szczególiki na udostępnionym malutkich zdjęciach, że aż... mi Galeria padła.

Zniknęły wszystkie obrazki, pojawiła się biała karta. Podobnie było z biblioteką, Wystarczyło jednak wyjść z trybu budowy, by wszystko wróciło do normy.
@Kirka Twój lubpark jest odlotowy! Coś bardzo podobnego przyjeżdża co roku na wiosnę na moje osiedle i rozkłada się przy galerii handlowej. Ten właśnie klimat, karuzele, gra kolorów, muzyka i dzieciaki z rodzicami. Ciekawa jestem efektu końcowego i czekam na finał.