..wschód słońca w Selvadoradzie..? wiejski krajobraz z Windenburga..? proszę bardzo :)
- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
..wschód słońca w Selvadoradzie..? wiejski krajobraz z Windenburga..? proszę bardzo :)
Tutaj można wstawiać widoczki, krajobrazy i tym podobne fotki z najpiękniejszych simowych miejsc 

To ja tez kilka pokaże 

No to kilka fotek z wyjazdu
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Piękne fotki. Ja też coś tam mam 
Nocą niekoniecznie ciemną...

Co to ma być, u diaska... Miał być skarb, a wyszła jakaś skorupa!

Nawet Vimes potrzebuje chwili samotności - z wędką

Nocą niekoniecznie ciemną...
Co to ma być, u diaska... Miał być skarb, a wyszła jakaś skorupa!
Nawet Vimes potrzebuje chwili samotności - z wędką

Ostatnio zmieniony czwartek 13 lut 2025, 10:36 przez Alibali, łącznie zmieniany 1 raz.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Fantastyczne fotki! wietne to foto z krokodylkiem i motylkiem,most na zdjęciu Sevi wygląda jakoś tak ultra realistycznie (tam prószy drobny poranny deszcz, ja to prawie widze
) Niesamowicie wygląda też ten samolot i lewitowanie na dywanie no ksieżyc miażdzy system
Nic dziwnego, że i Vimes lubi tu nawet pobyć sam na sam (i z rybami), w sumie w jedym z moich ulubionych miejsc na fotce Ali.

- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Niesamowite focisze z tym zabójczym ksiezycem w nocnym WIndenburgu
fajnie podświetlone sa tam ruiny zamku (chyba).
Świetne także te podróżnicze z wojaży bobinkowego ludzika zwłaszca to ostatnie też zabójczym ksiezycem. Jednym z moich ulubionych otoczeń jest udane bardzo mim zdaniem zaginione halo czy jak kto woli wampirkowo i tu uchwyciłas Bobi jednao z ciekawszych ujec z tym mostkiem ,rzeka w kanionie i "pałacem szafgoczów" wypisz wymaluj0Karkonisze jesienią
Ach i och 0 juz nie mogę się doczekac jak to wszystko będzie wyglądało zwłaszcza zimą

Świetne także te podróżnicze z wojaży bobinkowego ludzika zwłaszca to ostatnie też zabójczym ksiezycem. Jednym z moich ulubionych otoczeń jest udane bardzo mim zdaniem zaginione halo czy jak kto woli wampirkowo i tu uchwyciłas Bobi jednao z ciekawszych ujec z tym mostkiem ,rzeka w kanionie i "pałacem szafgoczów" wypisz wymaluj0Karkonisze jesienią

Ach i och 0 juz nie mogę się doczekac jak to wszystko będzie wyglądało zwłaszcza zimą

@Kropka :O Zatkało mnie! Te screeny wyglądaja jak fotki
Nie no, ale to tak na serio czy coś majstrowane było? XD Dzizas, jakie to ładne ;-; I jaki Księżyc zaczepisty :O I owce się pasą, nie no, obłęd. Jezdem w szoku, idę się odszokowywać (moze szokoladą).
Szacun!

Szacun!
- Silvaborealis
- Pisarz
- Origin ID: SILVAbOREALIS
Ekstra foteczki robicie 
DreamSky -dobrze uchwycony moment ze statkiem, nawet nie wiedziałam że on sobie gdzieś tam dalej płynie.
Kropka- księżyc nad Windenburgiem wyszedł ci bardzo romantycznie i nastrojowo. Miasto wygląda tajemniczo, trochę jak z bajki.
Bobi- u ciebie ciekawa perspektywa i zakamarki znanych miejsc odnalezione na nowo, ślicznie i ciekawie. No i tęcza w dżungli
Dels- genialne kadrowanie , przepiękne foty i uchwycone światło.
Alicjo - widoki z humorem simowym plus przeogromny , nastrojowy księżyc .
Krulih - wyprawa przygodowa obfocona i najpiękniejsze widoki i wraki
obejrzane i zwiedzone.
Severuska- pejzaze piękne jak na pocztówkach
, spokojnie można tapetę na pulpit z tego zrobić
Kreatora- biedny krokodylek po przejściach w fabryce maxisa, dobrze ze chociaż ma te łapy i ogon

DreamSky -dobrze uchwycony moment ze statkiem, nawet nie wiedziałam że on sobie gdzieś tam dalej płynie.
Kropka- księżyc nad Windenburgiem wyszedł ci bardzo romantycznie i nastrojowo. Miasto wygląda tajemniczo, trochę jak z bajki.
Bobi- u ciebie ciekawa perspektywa i zakamarki znanych miejsc odnalezione na nowo, ślicznie i ciekawie. No i tęcza w dżungli

Dels- genialne kadrowanie , przepiękne foty i uchwycone światło.
Alicjo - widoki z humorem simowym plus przeogromny , nastrojowy księżyc .
Krulih - wyprawa przygodowa obfocona i najpiękniejsze widoki i wraki

Severuska- pejzaze piękne jak na pocztówkach

Kreatora- biedny krokodylek po przejściach w fabryce maxisa, dobrze ze chociaż ma te łapy i ogon

- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Dzięki @DreamSky w sumie chyba warto bo to zupełnie zmienia grę. nie miałem odpowiednika w ts3 więc nie mam porównania ale myśle, że jest bardzo udany i co wazne ludziki faktycznie marzną lub sie przegrzewają
Jeszcze bonusik;

Jeszcze bonusik;
- Załączniki
-
-
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Piękne zdjęcia Misiaczku
. Cztery pory roku wprowadziły do gry nowy magiczny koloryt. Teraz w zależności od pogody każda miejscowość nabiera dodatkowego uroku i czasami bardziej się skupiam na podziwianiu krajobrazów niż na samej grze
dla porównania pokarzę jak zmienia się parcela na której gram w zależności od pory roku.

dla porównania pokarzę jak zmienia się parcela na której gram w zależności od pory roku.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Kontakt:
Fantastyczne focisze Bobi! Na jednym to ty masz tam chyba Japonię
Nowoczesny domek po lewej ale taki w stylu adekwatnym i po prawej jakies zabytki azjatyckie, super i do tego stary tramwaj jak w Osace
No i cos co mnie bardzop ciekawiło a niesprawdzaem czyli nowa postać nadnaturalna w grze - słomiany ludzik ci ożył i widac że łazi sobie swobodnie! :O Tez tak chcę będzie cza z nim pogadać 

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Miałam dzisiaj mocne postanowienie odnalezienia w Granitowych Kaskadach przejścia do pustelnika. W tym celu wybrałam się moim simem na urlop. Ponieważ pogodę miałam deszczową z urlopu wróciłam wcześniej, za to do albumu trafiły zdjęcia cudownej tęczy.
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Obledne tecze Bozenko - lepsze od Trojkowych
Ja jestem zachwycona porami roku - gra zrobiła sie szalenie "klimatyczna"
Jeszcze nie dojechałam do zimy, bo ustawiłam kazdą pore roku na 24 simowe dnie . Jestem wciąz w jesieni i chyba nabardziej podobała mi sie pora deszczowo- mglista w Selvadoradzie . Naprawde taka jest mniej wiecej w realu kolorystyka tropików. Zakochałam sie w tych zamglonycj lasach.
Choc w miescie jesień tez jest boska.
Swieto palenia lisci - takie sobie zrobiłam XD Nawet jak deszcz pada jest cudnie - choc musiałam rozjasnic akurat te fotkę No i Selvadorada porą deszczową Papuga w tej zieleni to jest realizm na maksa ! Tak naprawde wyglada to tam! Siedze w tej Selavadoradzie na okrągło moze dlatego, ze w ostatnim okresie pobytu w Azji mieszkałam w tropikach i to mi przypomina południowy Wietnam ?

Ja jestem zachwycona porami roku - gra zrobiła sie szalenie "klimatyczna"
Jeszcze nie dojechałam do zimy, bo ustawiłam kazdą pore roku na 24 simowe dnie . Jestem wciąz w jesieni i chyba nabardziej podobała mi sie pora deszczowo- mglista w Selvadoradzie . Naprawde taka jest mniej wiecej w realu kolorystyka tropików. Zakochałam sie w tych zamglonycj lasach.
Choc w miescie jesień tez jest boska.
Swieto palenia lisci - takie sobie zrobiłam XD Nawet jak deszcz pada jest cudnie - choc musiałam rozjasnic akurat te fotkę No i Selvadorada porą deszczową Papuga w tej zieleni to jest realizm na maksa ! Tak naprawde wyglada to tam! Siedze w tej Selavadoradzie na okrągło moze dlatego, ze w ostatnim okresie pobytu w Azji mieszkałam w tropikach i to mi przypomina południowy Wietnam ?
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ