Ale dość tego wstępu, moja lista dodatków to
Dodatki
Wiejska Sielanka
Wyspiarskie Życie
4 Pory Roku
Psy I Koty
Miejskie Życie
Spotkajmy Się
Witaj W Pracy
Pakiety Gry
Być Rodzicem
Ucieczka W Plener
Akcesoria
Kompaktowe Wnętrza
Mój Pierwszy Zwierzak
Wielkie Pranie
Kolekcje
Wielkie Porządki
Już całkiem niezła kolekcja. Mam kilka rodzin na różnych zapisach i różnych miastach. Ciągle nie ogarniam tej gry w pełni, ale już mam kilka modów, Witaj w Pracy to najmniej używany przeze mnie dodatek, ale zawsze cenię sobie wszystko, co dodaje rzeczy do katalogów i do CAS, i coś jeszcze do rozgrywki. Odkąd mam Witaj w Pracy, zawsze Simki rodzą w szpitalu. Animacja jest zepsuta, ale mam moda na poprawioną animację. Nie jest aż tak słodka, bo nie mam tego kryształka co się zmienia w dziecko, animacja jest uogólniona jako po prostu operacja, ale przynajmniej jakoś to wygląda.
Pogoda jest OK, ale jest to tak normalne, że muszą być pory roku, że nawet jakoś tego WoW nie czuję. Po prostu gra wreszcie zaczyna zachowywać się tak, jak symulator życia powinien. Miło jest mieć deszcz, śnieg itp. Miejskie życie jest spoko, chociaż sama bym tego nie kupiła, ale moja 9-letnia bratanica też w to gra, powiedzmy, że gramy razem, i uparła się dołożyć do kompilacji Miejskie życie, chce mieć to o studentach, czy licealistach, więc to prędzej czy później kupimy,
Mnie ciekawią jakieś Wasze porady, co się Wam podoba, co nie podoba , co według Was warto kupić, a od czego trzymać się z daleka. Wiadomo, każdy ma swój gust i tak powinno być. Ja na pewno nie kupię niczego o Magii, Wampirach i Wilkołakach. Co prawda w trójce miałam dodatek o tych stworach, ale nigdy nimi nie grałam, a kupiłam tylko dla... Kościldy. Gdyby istniał pakiet dodający tylko Kościldę, może jakieś roboty do sprzątania itp, to jestem cała za tym, ale pełnego dodatku okultystycznego już więcej nie kupię. Szkoda mi kasy.