W tym największy jest ambaras... i tak dalej w ten deseń....
Ale tu jest ambaras innego rodzaju - bo oboje chcą naraz. Ona - nawet obu... I męża, i kochanka... Gdyby było inaczej - już rozstałaby się ze ślubnym albo kochankiem (a raczej rozstałby ich Stwórca

Coś masz Bobi pod podszewką, jak mawiała moja mama
Ale tak na serio - dobrałaś świetne fotki do tych scenek. Nie wiem, czy same ci wyszły, czy manipulowałaś tak Jace'em i Magnusem, że wyszło, co chciałaś. Ale żeby wyszło - to trzeba doskonale znać grę, i wiedzieć, jaką minę w jakim momecie uzyskać.
Ja tej wiedzy nie posiadam nawet w ułamku - w stosunku do was - Perci, Eli i ciebie Bobinko.
Inna rzecz, że nie dziwię się dziewczynie - Jace jest boski - ale cóż - wszak to pół-anioł... Polubiłaś jak widzę - zarówno wampirze jak i magiczne moce. I konsekwentnie doprowadziłaś Jace'a do finału - czego ci zazdraszczam, bo moja Morticia gdzieś w połowie mi się znudziła...
Swoją drogą - chciałoby się takowe moce mieć w realu. Właśnie na loterii w USA szykuje się ponad półtora miliarda(!) dolarów do wygrania. Niech by mi wpadło choć odrobinę

Kupiłabym sobie taaaakiego kompa!
Na dziś nie narzekam, bo wszystko mi pięknie chodzi, ale miejsca coraz mniej. Mój syn mało przewidujący był kupując mi dysk ssd o pojemności tylko 250 GB (no ile ci mamo mogą zająć miejsca dwie gry!) Ale EA odgraża się, że jeszcze długo pociągnie czwórkę, dokumentując pogróżki zapowiedzia kolejnego dodatku i dwóch kolekcji. Żeby to chociaż koniki były! I coraz ciaśniej na dysku!
Zapowiadają jednak bardzo ciekawy dodatek Pokolenia. Pozwoli to na pewno pokierować nasze historyjki na zupełnie nowe obszary... Nasze rodzinne opowieści mogą nabrać całkiem nowego kolorytu. Ciekawa jestem bardzo, czy dojdą zmowu laseczki (te drewniane

, i chód specyficzny dla staruszków.
Ja nawet już mam plany na pewną historię - i może w końcu jakaś moja opowieść czwórkowa ujrzy światło dzienne. Na pewno nie będą to cmentarne opowieści, Bobi