Dzięki
@SimDels Miszka. Ty zawsze masz czas wpaść i choć jedno słowo zostawić. Dzięki

Pamela Anderson nie jest jakąś moją szczególną idolką, ale zaciekawiłam się ostatnią produkcją Bakalii w kontekście, że faktycznie - postać ta wprost idealnie pasuje do Sulani. Bakalia - polska kreatorka na TSR specjalizuje się w tworzeniu skórek oraz tzw facemask do znanych postaci, niekoniecznie tych współczesnych.
Myślę bowiem, że większość młodego pokolenia nawet nie wie, kto to jest Pamela Anderson

Nie byłam fanką ani jej gry, ani ekscesów, które wyprawiała wraz z mężem rockmanem Tommy'm Lee.
Pamela zajęła się w Sulani tym, czym zajmowała się w "Słonecznym Patrolu" - przeszukiwaniem plaż

I o dziwo - prawie natychmiast zebrała całą kolekcję muszli, i ma już większość tej drugiej sulanijskiej kolekcji artefaktów. łowienie ryb idzie jej też nadzwyczaj dobrze, więc na początek miała czym opłacić rachunki. Bowiem po wybudowaniu domku została z czterema simoleonami w kieszeni
Pamela to taka moja chwilowa odskocznia od innych problemów. Potrzeba mi na gwałt trochę słońca, trochę radości i prawdziwego relaksu
Stworzyłam w międzyczasie w miarę udaną - wreszcie! - postać panny Marple i jej siostrzeńca Raymonda, których osadziłam w Wierzbowej. Panna Marple jak widać na wszystkich filmach - zajmuje się głównie dzierganiem. U mnie dzierganiem - o dziwo - zajął się głównie jej siostrzeniec. Chociaż cechy, jakie mu nadałam dalekie są od domowego pantoflarza! Pan miał zajmować się pisaniem kryminałów, a panna Marple ogródkiem i robótkami. Stało się - ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu - zupełnie na odwrót! Obecnie Raymond dysponuje sporą kolekcją haftów i skarpet

Nie zrobiłam im o dziwo fotek - uzupełnię więc w najbliższym czasie.