Kochani, chyba bardziej spóźnialskiej niż ja to i ze świecą by nie znalazł... Dokończyłam w końcu mój zameczek z kryptą. Zamek Biała Dama, podrzucam linka do galerii:
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false
Później wybiorę się tam na zwiedzanko, pstryknę ze trzy fotki i uzupełnię posta

.
Ed. To dorzucam fotki, myślę że 3 to i tak nadto, bo widzę, że Wy już na całego obczjacie i nawet historyjki piszecie

Fajnie, bo to sprawia że miasto jest takie "żywe".
Żeby pstryknąć fotki wybrałam się tam parą simów z rodzinki, którą do tego miasta wymajstrowałam. Jakoś tak się złożyło, że praktycznie jak ich wprowadziłam to nie grałam nimi i teraz wchodzę a tu gra sobie sama porządki zrobiła. Po pierwsze: nie są małżeństwem, a byli (jakiś cichy rozwód, czy jak). Po drugie oboje z minami jakby mieli zwymiotować i obojgu na start wskoczyły nastrójniki: "ratunku! moje oczy!", co jak sprawdziłam oznaczało, że każde z nich właśnie zobaczyło wyjątkowo nieatrakcyjnego sima

. Co więcej oboje mają w rodowodzie córkę jako córkę, ale jakim cudem się jej dorobili skoro nie mogą na siebie patrzeć... Dobra, nie wnikam

Będę musiała na tą rodzinką poważnie popracować, jakaś terapia rodzinna, albo coś