O, a ja mam to na pewno zajrzę

. A tak w ogóle to wczoraj udało mi się odpalić trójeczkę

Co prawda opałakam kilka dodatków, pozostawiając je z bólem serca na półce, jako że jak próbowałam załadować do mego wiekowego lapka wszystko co mam, to odmówił współpracy z grą. Musiałam zatem wybrać to, co uznałam za najbardziej dla mnie interesujące i mam. Mocno okrojoną, ale mam i dziś wybieram się w pierwszą zagraniczną podróż
Oczywiście, pierwsze zetknięcie z trójeczką po latach, takie nostalgiczne, to już wczoraj, nie ważne że już po północy było. Mimo tego że nie mam całej masy przedmiotów z niezainstalowanych dodatków i akcesoriów to i tak gra sprawiła mi moc frajdy, jeszcze dobitniej mi uświadamiając, że czwórka na chwilę obecną to dla mnie jedynie "plac budowy". Rozgrywka wieje nudą, nad czym ubolewam, no ale trudno. Jeżeli kiedyś dorobię jakiegoś wypasionego laptopa nowej generacji to tam sobie załaduję wszystko co posiadam z trójeczki i wtedy sobie zaszaleję

. Teraz w ogóle odkrywam grę na nowo, bo jak się okazuje całej masy rzeczy co i jak, zwyczajnie zapomniałam, np. za chiny nie potrafiłam wczoraj rozebrać w CASie sima do samych gatek. Cieszę się tą grą, nawet w takiej niepełnej wersji jak gwizdek

.
Jeszcze lato to jeszcze letnie pozdrowionka dla wszystkich bywalców i lece zwiedzać świat