Bryła jest śliczna ♥ szczegolnie sposobala mi sie z tego boku, bo tu wyraźnie widać jak jest ciekawie ukształtowana i zróżnicowana.

Dom po skosie to zawsze jest wyzwanie zarowno od strony bryły jak i urzadzenia wnetrza. To co tutaj wyszło z tego pomysłu mozna okreslic jednym słowem PERFEKCJA!
Konsekwentny styl modern i o zewnatrz i we wnetrzach, Żadnego zgrzytu w doborze kolorów - całosc znakomicie utrzymana w tonacji blekitnego morza dostosowanej do nazwy tego domu.
Błekit morski ma wiele odcieni w zaleznosci od pory dnia i pogody od janonieniebiego przez ciemne granaty aż do prawie szarości z domieszka tego granatu. Wszystkie te odcienie znalazły sie w tych wnetrzach ze wstawkami bieli jak wstawki piany na morskiej fali,
Szalenie mi sie podobała kuchnia, mam sentyment do tych kafelków tak czesto omijanych przez innych a jakie mozna piekne wnetrze dzieki nim stworzyc wlasnie w tej kuchni udowodniłas, No troche pracy tez tam włozyłaś przy wklejaniu prostych lini wzoru w skosny na podlodze ale efekt wyszedl znakomity, Takie drobne pracochłonne zabiegi powodują ze taka praca jest unikalna i orginalna.
Najbardziej mi się spodobala szalenie elegancka łazienka. Mysle ze kazdy w realu by taką nie pogardził ,

Ty wiesz zresztą , że ja mam fioła a punkcie łazienek , lubie je robić i kazdą prace analizuję pod katem hydrauliki. Jak łazienka kiepska to od razu chata ma u mnie ogromny minus.
No ale nie ta chata XD
Dziecinny śliczny w tym błękicie , jeśli kiedys sie zlamie i kupie te Pokój Dziecinny to tylko po to zeby miec te papugę XD
Kazda Twoja praca jest dopieszcona w szczególach ale nad ta chyba wisiałas dlugo poprawiajac i dobierajac kazdy detal no i to widać. Galeria tez to doceniła zresztą. XD
Piekna praca jak zawsze