Magnolia 5
Magnolia 5
Zaczęłam od największej. Zdjęcia ułożone są randomowo
- Załączniki
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
władczyni krainy bez uczuć...
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
No, Kami...Dałaś czadu! Dawno nie widziałam tak wypasionej chaty dla Simów. Elegancko, niebiednie mieszkają! Nawet własną siłownię im sprawiłaś. Jednak moim faworytem jest sypialnia dla dzieci - ta z czymś na kształt tęczy na ścianie. Chyba w Wierzbowej budowałaś posiadłość?
Szkoda, że nie dałaś linku, jeśli wysłałąś do galerii, bo chętnie bym pobrała. Swoją drogą - ten dom przypomina mi jakąś twoją pracę z trójki. Ale nie mogę sobie dokładnie uzmysłowić którą. Może "Merci"?
A swoją drogą - mogłaś im dodać trochę lepszy samochód niż furgonetkę
Jak wypas to wypas!
Szkoda, że nie dałaś linku, jeśli wysłałąś do galerii, bo chętnie bym pobrała. Swoją drogą - ten dom przypomina mi jakąś twoją pracę z trójki. Ale nie mogę sobie dokładnie uzmysłowić którą. Może "Merci"?
A swoją drogą - mogłaś im dodać trochę lepszy samochód niż furgonetkę

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
No faktycznie dałaś czadu, fundament częściowo na łapkach i bryła z drewnianą teksturą to wszystko jakoś przywodzi mi trochę skojarzenie z domami z Australii. Do tego fajnie zaokrąglona szklarnia i iście miodne otoczenie! Nie otwierają mi się po części fotki mimo odświeżania strony więc klikając ppm na obrazek otwierałem sobie każdy w nowej karcie i to jest tak przy okazji może jakiś dobry sposób w razie takich sytuacji. Po otwarciu byłem pełen podziwu dla Twojej pomysłowości Kami, podoba mi się chociażby pomysł z tymi zasłonkami nad łóżkami zwłaszcza tak gdzie zasłonka tworzy niemal ścianę, bardzo efektownie to wygląda i nie potrzeba ściany która ogranicza przestrzeń i widoczność. Salon z kuchnią wymiata a zakątek z kanapą przy dużym oknie to rewelacyjne miejsce na relax (np. spanko po opuszczeniu efektownej także siłowni
) Na dalszych fotach widac jak bardzo przestronnie zaprojektowałaś całe wnętrze, bardzo podoba mi się takie tylko połowiczne dzielenie pomieszczenia na funkcje i w trybie życia też wygodnie się tak bawić (nie lubię opuszczania ścian i w sumie nigdy tego nie robię). Świetna funkcjonalna rezydencja i znów bryłą nie zdradza wygodnego nowoczesnego wnętrza.

- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Przepiękna willa. Bardzo mi się podoba to jak została postawiona na odpowiednio ukształtowanym terenie. Część na fundamencie, część na tych pionowych balach, a z drugiej strony taras ze schodkami. To jest naprawdę niesamowite i dopracowane. Wewnątrz ładne kolory, czasem kontrasty i ciekawa praca z przestrzenią; w wielu miejscach rezygnacja ze ścian (szczególnie na parterze), co bardzo lubię, bo ułatwia rozgrywkę.
Pomysłowe dekoracje, przyjemne w odbiorze, całość jasna i radosna, Dużo światła wpada przez okna do domu.
Bardzo ładna praca

Pomysłowe dekoracje, przyjemne w odbiorze, całość jasna i radosna, Dużo światła wpada przez okna do domu.

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
To z jaką pomysłowością i łatwością operujesz ukształtowaniem terenu oraz różnorodność zastosowanych fundamentów wzbudziła mój szczery podziw
.
Willa Magnollia5 posiada w sobie świeżość i elegancję. Na rynku nieruchomości nie będzie miała problemu znaleźć nabywcę.

Willa Magnollia5 posiada w sobie świeżość i elegancję. Na rynku nieruchomości nie będzie miała problemu znaleźć nabywcę.