I Delsu sie wita
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: Dels
I Delsu sie wita
Delsu wita się z ogromna radością na nowym forumie bez szalonych pseudo-moderatorów życząc wszystkim bardzo dobrej zabawy na luzie i z masą kreatywnych pomysłów.
SImsy dają mozliwość sporej kreatywnosci dlatego życząc wszystkim dobrej zabawy czekam niecierpliwie na Wasze dziela z gry, opowiastki, komiksy i chałupki, które co pewien czas lubie sobie podejrzec w swojej grze.
SImsy dają mozliwość sporej kreatywnosci dlatego życząc wszystkim dobrej zabawy czekam niecierpliwie na Wasze dziela z gry, opowiastki, komiksy i chałupki, które co pewien czas lubie sobie podejrzec w swojej grze.
Hejka Delsiku, też witam serdecznie i życzę wielu pomysłów oraz super zabawy 

Hejka Dels 
Miło, że zawitałeś tutaj, głowa do góry, dużo uścisków i dużo zabawy ci życzę o/

Miło, że zawitałeś tutaj, głowa do góry, dużo uścisków i dużo zabawy ci życzę o/
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora

Nowy domek domkiem ale najwazniejsi sa ludzie co w nim beda przebywac. A ludzie tutaj to miod i malina z Toba na czele

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: Dels
Ogromne dzięki dla Was
No też sie ogromnie cieszę i podziwiam ogromnie prace dziewczyn nad forumowymi technikaliami i zawiłostkami budowania strony za co przeogromne dzięki <3 Simowy Delsu także ma cos do powie... a raczej zaspiewania, zatkajcie uszy, będzie śpiewac na obrazku poniżej.

Uszy zatkałam,ale ..... oczy miałam otwarte 

Srdečně Tě zdravím Michale a je milé být tu s vámi na novém Forum
Hezký večer

O ja forumowa gwiazda
( sorry musiałam )
Siemka miszczuniu
Całuję rąsie
Dużo weny i wspaniałego humoru na tej nowej drodze życia zażyczam 

Całuję rąsie

- Silvaborealis
- Pisarz
- Origin ID: SILVAbOREALIS