Bo to niedzielni gracze
@Alibali Alicjo, bez obrazy oczywiście, nie znaczy to że doświadczeni gracze grają non-stop, ale właśnie szukają rozwiązań u bardziej od siebie doświadczonych osób, twórców programów, modów i graczy właśnie, by móc później podzielić się i swoją wiedzą, jest tak wiele zasłużonych dla simowej społeczności osób, w życiu bym nie dała rady zacząć cokolwiek w CAW bez poradników z MTS, w tym SimSample, zasłużonego twórcy wielu światów, naprawiać, kopiować otoczenia w Dwójce bez programów Mootildy również z MTS, jak też używać SimPe do Dwójki bez wiedzy bardziej doświadczonych użytkowników.
Nie zamierzam póki co znikać, chyba że czas i zdrowie nie pozwoli mi udzielać się za często, na razie póki jestem zdrowotnie częściowo uziemiona to nie grozi
@Percival159 w tym rzecz, że wrzuca się znaleziska bardzo szybko, ale na czyszczenie tego wszystkiego potrzeba właśnie cierpliwości i czasu, stąd te "spuchnięte" zbiory

Ale jeśli trzymasz reżim to tylko pozazdrościć i brać przykład, kiedyś tego nie umiałam niestety i to są skutki