Kiedy Fredra padnie na cztery łapy
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Re: Kiedy Fredra padnie na cztery łapy
Bez presji zgodnie z wyrażoną chęcią stworzenia wymarzonego zwierzaczka (11 kwietnia), mam prośbę o ... misia koalę.
oczywiście o ile da się takiego słodziaka stworzyć. Z góry dziękuję
oczywiście o ile da się takiego słodziaka stworzyć. Z góry dziękuję
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
A ja bym chciała Fredrusiu kochana lamparta albo pumę. Moja "Gwiazda" chce spacerować z nim jak Pola Negri z tigerkiem. Może być też tigerek :)Albo najlepiej oba. A co - pomarzyć nie można?
Genialne, sama miałam przyjemność bawić się z surykatka w mojego przyjaciela który jest właścicielem zoo, a ta Twoja zdecydowanie skradła moje serce ❤ Boomer z Far Cry 5 też prześliczny. Moim zdanie Twój lisek wyszedł zdecydowanie lepiej od tego z gry.
- Fredra
- Miłośnik zwierząt
- Origin ID: granatoweszklo
- Kontakt:
Troszkę wracam do Simsów, troszkę próbuję wrócić na nasze forum Bardzo małymi kroczkami.
Żeby był komplet zwierzaków dorzucam Sakurę
W założeniu inspirowana kwiatem wiśni i akwarelami
https://bit.ly/2OhFo45
Żeby był komplet zwierzaków dorzucam Sakurę
W założeniu inspirowana kwiatem wiśni i akwarelami
https://bit.ly/2OhFo45
Szok cudowna!
Wspaniały kociak Wprost idealny dla jakiejś pięknej gejszy
- Fredra
- Miłośnik zwierząt
- Kontakt:
Dzięki kochani :* wasze słowa to chyba jedyna motywacja żeby jeszcze wracać do gry :*
Sakura była trochę sprawdzeniem przed Halloween czy jeszcze umiem malować bo miałam w planach dwie prace. Jedną właśnie skończyłam, nie wiem czy zabiorę się za drugą bo po tej mam serdecznie dość.
Dziesiątki przejrzanych rysunków anatomicznych a i tak pod koniec się poddałam bo koty są zwyczajnie zbyt skomplikowane a rysunki zbyt często podawały sprzeczne informacje.
Uwaga, może być drastycznie ale pamiętajcie, że to temat halloween i to tylko farba. Żaden kot, nawet cyfrowy nie ucierpiał
Oto kot doktora Tulpa i jego lekcja anatomii
P.S. Alu! Pamiętam o twoim dzikim kocie, tylko nie mam ostatnio weny na prawdziwe zwierzaki Ale spróbuje się wyrobić przed wyjściem dodatku. Trochę choruję więc mam więcej czasu na zabawę w simsach
Sakura była trochę sprawdzeniem przed Halloween czy jeszcze umiem malować bo miałam w planach dwie prace. Jedną właśnie skończyłam, nie wiem czy zabiorę się za drugą bo po tej mam serdecznie dość.
Dziesiątki przejrzanych rysunków anatomicznych a i tak pod koniec się poddałam bo koty są zwyczajnie zbyt skomplikowane a rysunki zbyt często podawały sprzeczne informacje.
Uwaga, może być drastycznie ale pamiętajcie, że to temat halloween i to tylko farba. Żaden kot, nawet cyfrowy nie ucierpiał
Oto kot doktora Tulpa i jego lekcja anatomii
P.S. Alu! Pamiętam o twoim dzikim kocie, tylko nie mam ostatnio weny na prawdziwe zwierzaki Ale spróbuje się wyrobić przed wyjściem dodatku. Trochę choruję więc mam więcej czasu na zabawę w simsach
Fantastyczny okaz anatomiczny!!! Świetna praca, choć trochę strasznie to wygląda.
PS. Coś pisałyście z Elą o twojej pozie, że nie zawsze działa. Widzę, że jest OK, zwierzakowe pozy tak mają, że im bardziej ingerujesz w kolorystykę i mieszanie ras, to trudno je wywołać i długo trzeba ćwiczyć, aż wskoczą.
PS. Coś pisałyście z Elą o twojej pozie, że nie zawsze działa. Widzę, że jest OK, zwierzakowe pozy tak mają, że im bardziej ingerujesz w kolorystykę i mieszanie ras, to trudno je wywołać i długo trzeba ćwiczyć, aż wskoczą.
- Fredra
- Miłośnik zwierząt
- Kontakt:
Dla porządku dorzucam ostatni (po)tworek. Moon Shine dołącza do kolekcji kotów prosto z nieba!
Szału nie ma ale musiałam się oderwać od Javy na chwilkę
https://bit.ly/2YXNWTM
Szału nie ma ale musiałam się oderwać od Javy na chwilkę
https://bit.ly/2YXNWTM