Magnolia 2 i 1

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Magnolia 2 i 1

Post autor: Kamelia » sobota 15 mar 2025, 14:53

Tak skromnie by było do kompletu. Magnolia jeden to starter
Załączniki
Slajd1.PNG
Slajd2.PNG
Slajd3.PNG
Slajd4.PNG
Slajd5.PNG
Slajd6.PNG
Slajd7.PNG
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: SimDels
Kontakt:

Post autor: SimDels » sobota 15 mar 2025, 21:38

Piękny jest! Bryła idealnie wywazona kolorystycznie i proporcjami. Bardzo mi się podoba pomysł z kawałkiem przeszklonego dachu a wewnątrz no to nie byłabyś sobą jakbyś nie trzasnęła takich smaczków jak genialnie zrobiona szafa. fajny pomysł także z zakątkiem na lodówkę (o i nawet kołyska jest dla małej simowej dziecki co jeszcze pełza, więc czego chcieć więcej :) ) No ale i tak samo w sobie wspaniałe jest, że tak dobrze umeblowany i piękny dom jest naprawdę :12-smiling-face-sunglasses: starterem. To nie łatwe wyzwanie zrobić świetny starter. Dla mnie jest naprawdę świetny :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » niedziela 16 mar 2025, 17:56

Piękny ten starterek i ten drugi też. Świetnie radzisz sobie kolorystycznie, odwrotnie niż ja - no, ale ja nie jestem inżynierem - dekoratorem wnętrz :a_grin3: :a_ciiii:

Wymyśliłaś świetną garderobę, i schowek na lodówkę też jest spoko. Ale zawsze wtedy myślę kategoriami ludzkimi, a nie simowymi (jak ten sim doniesie wszystko do najbliższej szafki :P_
Dla mojego męża idolką w tym względzie jest Niqela Lawson z kiedyśniejszego kanału kuchennego (nie wiem czy jeszcze leci)
Nigela szła do lodówki i ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM wyjmowała z lodówki wszystko, co było niezbędne do danej potrawy :48-astonished-face:
Ja kursuję pięćdziesiąt pięć razy :73-face-head-bandage:

Brawo Kami za takie śliczne prace. Są do pobrania w galerii? Poproszę o linki jeśli to nie problem.

P.S. - ten drugi domek jest najbardziej w moje nienowoczesne gusta :)

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » poniedziałek 17 mar 2025, 18:38

Oba "kwiatuszki" są stylowe. Mają świetnie zaaranżowane wnętrza oraz urzekające otoczenie. Jednak decydując się na zakup, wybieram Magnolię 2.
Podoba mi pomysłowe rozwiązanie z garderobą we wnęce oraz zastosowanie przeszklenia w dachu łączącego dwie części budynku. :a_bravo: :a_bravo:

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » wtorek 18 mar 2025, 23:40

Obie Magnolie są przepiękne! :13-smiling-face-heart-shaped-eyes: Dołączę do zachwytów nad przeszklonym dachem, zabudową dla lodówki i kosza na śmieci oraz garderobą. Bardzo fajnie wygląda też zaciszny kącik z biurkiem. Podoba mi się też salon, gdzie zieleń tapet, zasłon i kanapy kontrastuje z czerwonym dywanikiem. :) Za to Magnolia 1 (starter) wygląda na bardzo funkcjonalną i wygodną. Dużo tam miejsca dla dwojga Simów (w salonie połączonym z kuchnią i jadalnią) plus jeszcze spokojnie zmieszczą się ewentualni goście. Śliczny jest ten trzeci, lawendowy domek, który dałaś na zakończenie. Fajnie pokombinowana bryła, a ogródek obsadzony roślinnością, w tym lawendą - bomba! :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia".
(J. Kaczmarski)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kameliowe Budowle”