Hej wszystkim

Fajnie, że do nas dołączyłeś! Albo dołączyłaś - nie dyskryminujemy tu nikogo. Chcielibyśmy cię troszkę poznać. Może coś nam o sobie opowiesz?
Awatar użytkownika
Dominique
Roznosiciel kawy

Hej wszystkim

Post autor: Dominique » poniedziałek 14 kwie 2025, 10:46

Witajcie. Jestem nowa na forum, ale w Simsy gram od bardzo dawna. Zrobiłam sobie paroletnie przerwę w grze, wróciłam niedawno i z radością odkrywam ją ponownie. Grywałam w jedynkę i dwójkę, aktualnie w trójkę. Interesuję się fotografią, muzyką, zachwycam się naturą i zwierzętami. Jako romantyczką uwielbiam piękno przyrody. Miło Was poznać. :17-kissing-face-closed-eyes: Cieszę się, iż trafiłam na to forum, gdyż mogę dowiedzieć się wielu cennych ciekawostek i przydatnych informacji, o których nie miałam wcześniej pojęcia.

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » poniedziałek 14 kwie 2025, 13:01

Witaj @Dominique - witamy cię z radością! Jak zauważyłaś zapewne - forum skupia nieco dojrzalszych (jedynie wiekowo :P ) graczy. Ale znajdziesz tu wiele dobrego - ciekawostek, porad, oraz grono wiernych fanów gry od wielu, wielu lat. Możesz założyć własny kącik z budowanymi przez ciebie obiektami, lub napisać własną historyjkę o ulubionej postaci. albo tworzyć i pokazywać własne rodzinki. Do wyboru! Zapraszam do brania udziału w forumowych zabawach - fotka tygodnia, czy wyzwaniach, które ostatnio trochę nam podupadły :P Ale dzięki nowym osobom wstąpi tu świeższy powiew, który obudzi nas z zimowego (jeszcze) letargu!
Złożyłaś zapytanie w kąciku z wickedem - teraz jestem troszkę zajęta - odpowiem ci wieczorem.

Awatar użytkownika
SimsoweAnime
Felietonista
Origin ID: SimsoweAnime

Post autor: SimsoweAnime » poniedziałek 14 kwie 2025, 15:15

Hej hej! Miłej zabawy na forum i odkrywania ciekawostek :cat_bye:

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » poniedziałek 14 kwie 2025, 16:02

Witaj, Dominique. Rozgość się, czytaj, pisz, zamieszczaj historyjki, swoich Simów, budowle, czyli co tam dusza zapragnie! :) I baw się dobrze. :13-thumbs-up:
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia".
(J. Kaczmarski)

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: SimDels
Kontakt:

Post autor: SimDels » środa 16 kwie 2025, 21:37

Hejo @Dominique :) Rozgaszczaj się i czuj się jak w domu :79-face-cowboy-hat: Chętnie poznam to co tworzysz lub postacie jakimi sie bawisz w grze, także np. w Dwójce, którą prze ostatnim reinstalem systemu trochę się tez bawiłem.
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » czwartek 17 kwie 2025, 15:18

Dzień dobry Dominique. Serdecznie Cię witam i zapraszam do wspólnej zabawy, która niezmiennie od tylu lat zrzesza miłośników symulatora życia, inspiruje i nadal potrafi zaskoczyć.

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Post autor: Kamelia » niedziela 20 kwie 2025, 17:57

Witaj Dominique , baw się razem z nami .
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”