Nigdy nawet mi przez myśl nie przeszło, że poza grą będę zajmować się ... aranżacją wnętrz

. Podpatrując jakie wspaniałości tworzą inni gracze, przyznam się szczerze, że zapragnęłam nauczyć się czegoś nowego... i teraz z uporem godnym lepszej sprawy, prawie każdą wolną chwilę poświęcam na kreowanie własnej wirtualnej rzeczywistości.
Wasze opinie biorę sobie głęboko do serca i w miarę swoich "ograniczeń", staram się poszerzać swoje umiejętności. Jak trafnie zauważyła Gabi, bywam zachowawcza jeśli chodzi o kolorystykę i faktury ... nawet w ubiorze preferuję jedną barwę (czerń

) co moich bliskich doprowadza do szewskiej pasji
Wszystkim: Kasi, Eli, Misiaczkowi,Gabi, Alicji z całego serca bardzo dziękuję za słowa otuchy i ciepłe przyjęcie, pozostawiając w podzięce po

.
Na dowód, jak bardzo się staram przełamywać własne przyzwyczajenia

kilka nowych projektów. Ten salon nazwałam z racji kolorystyki i inspiracji obrazem - Pustynna noc.
następna praca to pokój, w którym odrobinę eksperymentowałam z meblami i kolorystyką ścian - Kocham Japonię.
pomyślałam również, że warto zadbać o kondycję fizyczną,w tym celu powstał - Pot i łzy
a ponieważ coraz bliżej świąt, przedstawiam moją świąteczną wizję
i na zakończenie, aby nie zanudzać

kuchnia w stylu Black&Red&White :
Jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość

oraz wszystkie komentarze i serduszka na Galerii.