Tablica codzienna
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Re: Tablica codzienna
Tokusiu - skorzystałam już - kupiłam sobie Fitness. Brakuje mi tylko chomików... Ale ciągle się waham... Trochę drogo nawet po obniżce...
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Po diabla Ci ten chomik Alu???Ja jestem happy ze go nie mam. Tam jest pare niezlych bugow z tym chomikiem juz zgloszonych XD Kotek jest o wiele bardziej rozkoszny w grze, a te pare mebli mozesz odzalowac
)

ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Alibali
- Pisarz
Mebli o kształtach zwierzątek to ja nawet nogą trącać nie chcę, ale męskiej fryzurki mi żal - fajnie dość wygląda 

Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 gru 2018, 23:37 przez Alibali, łącznie zmieniany 1 raz.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Chomisiory wyjdą pewnie też w czypaku (pudełkowym zestawie) po nowym roku więc pewnie będe to cos tez mieć tylko naprawde ciekaw jestem co dorzucą do tych pralek i chomiczarni jako pakiet rozgrywki... (te palmy, plaże i brak tła z budynkami... no dobra rozmarzyłem się bo Selvadorade juz mamy więc chyba tak dobrze nie będzie, może szkoła w anglosaskim stylu i pakiet życie na studiach ostatecznie mógłby być, ewentualnie niechby sobie była ta wieś w tematyce o czym hotploty krazyły jakiś czas temu choć w sumie to już ją mamy ta wieś - w Psokotowie czyli Brindleton Bay).
Sama chomików nie mam i mieć nie zamierzam, chyba że będą na promocji w cenie za 1 euro albo za darmo, to się zastanowię XD
Ja sobie sprawiłam najnowszy dodatek i Masahiro stawia pierwsze kroki w byciu aktorką ^^
Ja sobie sprawiłam najnowszy dodatek i Masahiro stawia pierwsze kroki w byciu aktorką ^^
- kreatora
- Satyryk
To i ja sie dołacze do podziekowan za życzenia kochana Bozenko
i załącze własne dla wszystkich uzytkownków tego naszego malutkiego forum .
Niech spelnia sie Wasze wszystkie świateczne życzenia, złożone pod pachnącą choinką - mozna uzyc sprayu "Zapach Świerku" o ile jest sztuczna . Oby prezenty ktore otrzymacie nie były typu "szalik dla Cioci /żony/dziewczyny " a w wersji męskiej zastąp: "podróbka Yardleya wody po goleniu" - ale oby naprawdę sprawiły Wam radość. Niech żadna przykrość ani sprzeczka nie zakłoci Wam tej magicznej atmosfery. Nastepne zyczenie akurat dotyczy rodzaju żeńskiego: niech faceci wyręczają Was z obowiązków typu zmywanie dobrowolnie i z usmiechem na ustach i przestaną sie wpieniać, gdy włączacie Simsy.
P.S> Nie wiem dlaczego im tak sie robi! W koncu mogą oglądać w tym czasie sport lub wiadomości zamiast sie nas czepiać!
Wszyskiego Najlepszego kochani!

i załącze własne dla wszystkich uzytkownków tego naszego malutkiego forum .
Niech spelnia sie Wasze wszystkie świateczne życzenia, złożone pod pachnącą choinką - mozna uzyc sprayu "Zapach Świerku" o ile jest sztuczna . Oby prezenty ktore otrzymacie nie były typu "szalik dla Cioci /żony/dziewczyny " a w wersji męskiej zastąp: "podróbka Yardleya wody po goleniu" - ale oby naprawdę sprawiły Wam radość. Niech żadna przykrość ani sprzeczka nie zakłoci Wam tej magicznej atmosfery. Nastepne zyczenie akurat dotyczy rodzaju żeńskiego: niech faceci wyręczają Was z obowiązków typu zmywanie dobrowolnie i z usmiechem na ustach i przestaną sie wpieniać, gdy włączacie Simsy.

P.S> Nie wiem dlaczego im tak sie robi! W koncu mogą oglądać w tym czasie sport lub wiadomości zamiast sie nas czepiać!
Wszyskiego Najlepszego kochani!

- Fredra
- Miłośnik zwierząt
- Origin ID: granatoweszklo
- Kontakt:
Uwaga!
Głośnik z najnowszej aktualizacji jest zepsuty! Nie używajcie, nie kupujcie nawet!
Powoduje poważny błąd, który uniemożliwia wczytanie parceli
http://simscommunity.info/2018/12/20/th ... o1ip1NvP98
Głośnik z najnowszej aktualizacji jest zepsuty! Nie używajcie, nie kupujcie nawet!
Powoduje poważny błąd, który uniemożliwia wczytanie parceli
http://simscommunity.info/2018/12/20/th ... o1ip1NvP98
Pięknie dziękuję za życzenia i też przesyłam dla wszystkich forumowiczów świąteczną karteczkę. Radosnych Świąt Kochani!
@Fredra - dzięki za ostrzeżenie 

- kreatora
- Satyryk
@Fredra dzieki wielkie za info.
Na szczęście nie zdązyłam kupić
@Ktosik Ach Gabi jak slicznie sie prezentuje Twoj najnowy domek tutaj! Ten mostek jest uroczy ! I nareszcie ..nareszcie pod mostkiem płynie woda XD Swietna robota z narzedziem terenu!

@Ktosik Ach Gabi jak slicznie sie prezentuje Twoj najnowy domek tutaj! Ten mostek jest uroczy ! I nareszcie ..nareszcie pod mostkiem płynie woda XD Swietna robota z narzedziem terenu!

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Dziękuje również za wspaniałe życzenia i wzystkim życzę spokoju, zdrowia i spełnienia wszystkich wymarzeń
Pogody ducha ,siły witalnej i optymizmu także na długo po świętowaniu ,ciekawych doznań, podróży i wszystkiego czego sobie życzycie i wymarzycie (zaś sobie by tylu byków nie strzelać już w każdym jednym zdaniu bo az sam się dziwuje czytając to co sam wklepuję w internety) 
Nie mam głowy do komiksowania jakoś więc kazałem simowej Delsinie odbyć mała wyciechę w przeszłosć i zapytać co o świętach sądzi Agu i Vimes sprzed lat
Ps: lecę do Ktosika bo jeszcze nie w temacie jestem (wklejajcie linki "gdzie się da" to takie misie ze skleroza jak ja będą doinformowane szybciej
) mostek nad rzeczką (?) brzmi mega ciekawie jak sie odkleje od wiezowców to może wreszcie coś pokopię (albo ewentualnie skopie sobie jakąś parcelę).

Nie mam głowy do komiksowania jakoś więc kazałem simowej Delsinie odbyć mała wyciechę w przeszłosć i zapytać co o świętach sądzi Agu i Vimes sprzed lat

Ps: lecę do Ktosika bo jeszcze nie w temacie jestem (wklejajcie linki "gdzie się da" to takie misie ze skleroza jak ja będą doinformowane szybciej

- Załączniki
-
Tokus przed życzeniami się pochwali, że jako mistrz promocyj dokupiłam dzisiaj brakujące akcesoria, które dodatkowo w pakiecie był na obniżce 20%, więc za zapłaciłam 12,96eu
Brawo ja!
Znaczy jeszcze brakuje mi 2, bo słodkich niespodzianek "kejti peri" szkoda mi kupować, ale no.
I z tym wesołym akcentem chciałabym wam życzyć wesołych, pogodnych świąt! Co prawda Żaden z moich screenów nie nadaje się teraz na życzenia, bo u Toudów mam skwierczące lato.
ALE zamiast tego, zrobię na przekór i dam wam screena na rozgrzanie!

Niech uroczy syn Toudów, Shigeru, i rekinopies, Carvan rozgrzeją wasze serducha!
Mam nadzieję, że święta spędzicie w rodzinnym gronie, otoczeni tymi którymi chcecie być, z prezentami które chcecie mieć i tak dalej!
Brawo ja!
Znaczy jeszcze brakuje mi 2, bo słodkich niespodzianek "kejti peri" szkoda mi kupować, ale no.
I z tym wesołym akcentem chciałabym wam życzyć wesołych, pogodnych świąt! Co prawda Żaden z moich screenów nie nadaje się teraz na życzenia, bo u Toudów mam skwierczące lato.
ALE zamiast tego, zrobię na przekór i dam wam screena na rozgrzanie!

Niech uroczy syn Toudów, Shigeru, i rekinopies, Carvan rozgrzeją wasze serducha!
Mam nadzieję, że święta spędzicie w rodzinnym gronie, otoczeni tymi którymi chcecie być, z prezentami które chcecie mieć i tak dalej!
- Alibali
- Pisarz
Magicznych, pełnych wzruszeń i nostalgii chwil świątecznych - w najlepszym z towarzystw - czyli NAS - I naszych kochanych Simów. Znalezienia pod choinką "prawie" wymarzonych prezentów (bądźmy realistami - wymarzone, to sami sobie kupimy
) I nie przejedzenia się, a zanim to przejedzenie nastąpi - nie przepracowania się przy garach! A jak już się przejemy, i troszkę nas przybędzie tu i tam - życzę wszystkim PANIOM takiego TANGA! I takiego partnera! Panom oszczędzę przedźwigania 
Świąteczne buziale dla wszystkich od Alutki i Lolki

Świąteczne buziale dla wszystkich od Alutki i Lolki

- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
Dziękuję gorąco za wspaniałe i piękne życzenia
i ode mnie
Wszystkim życzę z całego serca, by te Święta były pogodne i rodzinne, by uczuć, które łączą było zdecydowanie więcej niż tych, które dzielą, a to, co się wydarzy w Nowym Roku, pod każdym względem przewyższało to, co już się wydarzyło...

Wszystkim życzę z całego serca, by te Święta były pogodne i rodzinne, by uczuć, które łączą było zdecydowanie więcej niż tych, które dzielą, a to, co się wydarzy w Nowym Roku, pod każdym względem przewyższało to, co już się wydarzyło...
Moji milí přátelé ,
děkuji všem za přání a srdečně všem přeji krásné prožití vánočních svátků a mnoho radostných okamžiků

- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Cześć Alibali
Podobnie jak mój avek postanowiłem pozwiedzać świat. Co prawda to nie była dżungla Savadorska ale też było bardzo ładnie i mam trochę fotek w przeciwieństwie do mojego avka.