Wraz z udostępnieniem parceli czy pokoju możemy więc podzielić się wiszącymi na ścianach obrazami ze światem i nikt nie musi w tym celu pobierac dodatkowych plików jak przy tzw CC.
O tym jak zrobić samemu takie obrazy napisałem tu w oddzielnym wątku.Niektórzy gracze tak bardzo polubili takie tworzenie, że praktycznie wykorzystują grę jako rodzaj twórczego narzędzia. W taki sposób także osoby malujące realne obrazy czy robiące ciekawe foty mogą swoją twórczość przemycić do gry i podzielić się z nią z innymi

Takie obrazy czy prace mogą zupełnie zmienić charakter pomieszczeń, można też zrobić logo firmy czy reklamy uliczne, wszystko zależy jedynie od naszej wyobraźni. Żeby nie zanudzać nie będę tu przypominać wszystkich swoich tworów tego typu ale dziękując za ich wykorzystanie w wielu Waszych domach zaprezentuje tu tylko nowsze rzeczy ewentualnie przypomnę niektóre starsze.
DOWNLOAD: Photo set Comfreak (galeria)

DOWNLOAD: Photo Set: Commerce 01 (SDW/galeria)

DOWNLOAD: Photo Set: Commerce 01 (SDW/galeria)

Chyba moje ulubione czyli Rembrandt;
DOWNLOAD: Dutch paintings (no CC version) 1 / 2 (tumblr)

A na koniec ostatnie najnowsze eksperymenty po dłuuuugiej przerwie. Fotki, które wykorzystałem sa także autorstwa gabi Ktosik,Bobi,Alicji oraz M3lcik

DOWNLOAD: Commerce Photoset 01 (galeria) (tumblr)

DOWNLOAD: Commerce Photoset 02 (galeria) (tumblr)

DOWNLOAD: Commerce Photoset 03 (galeria) (tumblr)

Królihburger czyli fikcyjny fastfood - taki secik z logo ,menu itd

DOWNLOAD: Commerce Photoset 04 (galeria) (tumblr)

DOWNLOAD: Commerce photoset 05 (galeria) (tumblr)

Na koniec rzecz przygotowana dawno temu i dedykowana przedewszystkim Eli. Po wielu miesiącach wreszcie zrealizowany set ścianek z obrazkami z Chin, które przerabiałem po swojemu dodając np efekty szkicu czy pseudomalarskie (są to zdjęcia na tzw licencji CC-00 czyli bez praw autorskich, takie foty można zdobyć min. na stronie Pixabay, polecam).
DOWNLOAD: China Photo-Art 01 (galeria)[/b] (tumblr)

Więcej z tego setu i insze rzeczy na SimsDelsWorld oraz tu w galerii The Sims4[/b] (tumblr)
W następnym tekście będa juz tylko nowe rzeczy o ile dam rade coś jeszcze podziabać. Jeśli macie jakieś życzenia to może pomogę tworząc obrazki z rzeczami, które przydadza Wam się w grze.